5-S Webgids
Image default
Sport

Auto laten tunen bij AutoTuning24

Ik ben een groot autofanaat en heb sinds een paar jaar ook mijn eigen auto: een Honda Civic. Echter wil ik heel graag dat deze wat sneller wordt gemaakt. Want wie houdt er nu niet van een snelle(re) auto?! Maar ik heb nog niet het budget om een snellere auto te kopen, dus daarom ben ik mij gaan verdiepen in chiptuning. En specifiek chiptuning bij AutoTuning24.

AutoTuning24

Bij dit bedrijf kwam ik terecht omdat mij via mijn netwerk, waarmee ik allerlei automeetings heb en samen mee naar beurzen ga, werd aanbevolen eens een kijkje te nemen op hun website voor meer informatie over chiptuning. En daar stonden inderdaad talloze artikelen op met informatie over hoe dat in z’n werk gaat en wat er precies moet gebeuren. Daar las ik dat er meerdere pakketten / mogelijkheden zijn. En hoe hoger pakket je selecteert, des te meer paardenkrachten er worden toegevoegd aan je motor en des te harder je dus gaat. Ik besloot om een afspraak in te plannen met dit tuningbedrijf om de mogelijkheden van mijn auto te bespreken. 

Chiptuning

Daar aangekomen gaven ze direct aan ervaring te hebben in chiptuning bij Honda Civics. Iets wat voor mij natuurlijk een flinke opluchting was omdat zo’n ingreep toch ook wel z’n risico’s met zich meebrengt. Daarvoor wil ik AutoTuning24 dan ook hartelijk bedanken voor hun eerlijke en professionele advies. Zij hebben inmiddels de chiptuning uitgevoerd en mijn motorblok is er inderdaad een stuk op vooruit gegaan! 

Als jij een zuinigere, krachtigere en soepelere motor in je auto wilt hebben, dan kan ik AutoTuning24 van harte aanbevelen. Een uitstekende service en ze hanteren een prima prijs- / kwaliteitsverhouding.