5-S Webgids
Image default
Hobby en vrije tijd

Verschillende manieren om door Amerika te reizen

Of je nu een bezoek gaat brengen aan de westkust of de oostkust, het noorden of het zuiden, in alle gevallen is het belangrijk om voor jezelf te beslissen op wat voor manier je door Amerika gaat reizen. Je wilt immers zo comfortabel mogelijk het land zien en ter plekke niet na denken over hoe je van A naar B gaat komen. Om je alvast op weg te helpen, lees je hier de populairste vormen van vervoer door het land.

Beleef het echte roadtrip gevoel en reis met een camper door Amerika

Vooral de westkust van Amerika leent zich uitstekend voor een camper. In veel gevallen kun je ter plekke je overnachting boeken, maar als je meer van zekerheid houdt kun je er ook voor kiezen om je camper plaatsen op van tevoren vast te leggen. Zelfs de meeste hotels in het bruisende Las Vegas bieden een grote parkeerplek aan waar je een camperplaats kunt boeken. Ga je voor een kleine camper voor twee personen, of een ruimere variant voor vier of zes personen? Je bent met een camper van alle gemakken voorzien. Zo heb je je eigen toilet, douche en kun je zelf koken. Let er wel op dat je je eten in Nationale Parken netjes opbergt in stalen containers voor beren! Hou ook rekening met het telefoonbereik, ga er niet vanuit dat je overal ontvangst zult hebben in deze parken en dat je net zo goed naar je telefoonhoesje kunt gaan staren als naar je telefoon.

 

Reizen door Amerika per auto

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te reizen per auto. Ideaal als je het rijden in een camper eng vindt en nu al weet dat je overnacht in hotels. Een groot verschil is dat je in veel gevallen geen handgeschakelde auto krijgt, maar een automaat. Het kan in het begin even wennen zijn, maar als je lange afstanden rijdt is dit wel zo fijn.

https://rebelgrl.nl/reizen/