5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

Behandeling bij Beautysalon Mindy

Een vriendin van mij en ikzelf besloten een echte meidendag te houden door een schoonheidssalon te bezoeken en ons daar ontspannend te laten verwennen. Echter is de salon waar wij eerst altijd naartoe gingen er niet meer. Daarom moesten we op zoek naar een andere en zijn we op het internet gaan zoeken. Uiteindelijk kwamen we uit bij Beautysalon Mindy.

Uitstekend schoonheidssalon

Op de website van Beautysalon Mindy zagen wij dat ze vele verschillende behandelingen kunnen verzorgen. Van vele gezichtsbehandelingen, pedicure en manicure tot en met het laten zetten van wimperextensions en epileren, harsen en verven. We kozen ervoor om diverse gezichtsbehandelingen te laten doen, onze nagels te laten doen en wimperextensions te laten zetten. Wel hebben we nog reviews gelezen over dit beautysalon omdat we in onze omgeving vaak negatieve geluiden hebben gehoord over een aantal schoonheidssalons. Maar dat was bij deze absoluut niet het geval! We lazen dat de prijs- / kwaliteitsverhouding uitstekend is en dat het personeel uitstekend is waardoor je echt kunt relaxen en ontspannen daar. 

Schoonheidsbehandelingen bij Mindy

Daar aangekomen begrepen wij de positieve reviews volledig. We werden netjes ontvangen, alles zag er perfect uit en we hebben een hele leuke en vooral ontspannen middag gehad. De schoonheidsbehandelingen werden erg goed uitgevoerd met op het oog uitstekende producten van hoge kwaliteit. Wij gaan hier zeker vaker terugkomen! Daarna zijn we samen nog ergens wat wezen eten en afgesproken dat we vaker zulke dagen moeten gaan houden. En dan gaan we uiteraard ook naar Beautysalon Mindy toe.