5-S Webgids
Dienstverlening

Autorijschool Arnhem, ik zeg doen!

De afgelopen maanden heb ik bij autorijschool Arnhem mijn rijlessen genomen. Ik ben na wat zoekwerk uitgekomen bij Cees Vendrik en achteraf heb ik er zeker geen spijt van! Ik heb een super ervaring gehad bij autorijschool Arnhem en kan deze rijschool zeker aan iedereen aanbevelen. Cees Vendrik is al sinds 2011 een gediplomeerd rijinstructeur en faalangstinstructeur. Door die redenen werd ik overtuigd. Ik heb namelijk al heel lang last van faalangst en zocht dus ook een gespecialiseerde rijschool die mij, op mijn tempo helpt. Maar daarentegen zat ik niet te wachten op een hele dure rijschool, en dat was Cees Vendrik zeker niet! Lees in deze blog mijn ervaringen met autorijschool Arnhem.

Ervaring met autorijschool Arnhem

Nadat ik besloten had om mijn rijlessen te nemen bij autorijschool Arnhem. Ben ik gaan praten met mijn ouder. Ook zij vonden het een goed idee om daar te gaan lessen. Ik maakte een afspraak voor de eerste rijles en ik vond die geweldig. Tijdens alle rijlessen heeft Cees Vendrik mij super fijn begeleid en ik vond het super leuk. Hij heeft mij super goed voorbereidt op het eindexamen en ook voor de Theorietoets. Zodoende ben ik gaan leren voor de Theorietoets en tot mijn grote verbazing haalde ik deze in 1 keer, ondanks mij faalangst. Ik ben na het behalen van mijn theorietoets direct overgegaan tot het aanmelden voor een CBR praktijk examen. Ik heb een examen ingepland en kon gaan toewerken naar het examen. Autorijschool Arnhem, Cees Vendrik hielp mij super goed. Gaf opbouwende kritiek waarnodig. En niet onbelangrijk ik heb een super leuke band met hem opgebouwd. We konden goed met elkaar overweg en konden ook goed met elkaar lachen!

Aanbeveling

Zoek jij een autorijschool? Eentje die gespecialiseerd is in faalangst, of gewoonweg een goedkope? Kijk dan een op ceesvendrik.nl/5601/Autorijschool-Arnhem, want hij is super!

Gerelateerde artikelen

Gasdetectoren worden geproduceerd door dit bedrijf

Aanwezigheidsdetectie van een specialist

Bedrijfskleding uit Veenendaal, welke aanbieder kies je?