5-S Webgids
Image default
Eten en drinken

Braziliaanse cateraar huren

 

Braziliaanse cateraar huren

Een feestje of een officiële bijeenkomst heeft niet altijd het lekkerste eten. Natuurlijk kun je de standaard chips en nootjes waarschijnlijk nog wel terug vinden, maar daar blijft het dan ook vaak bij. Als er catering is geregeld, is dat vaak ook maar saai. Een BBQ cateraar of een Chinese cateraar, dat hebben we nu allemaal wel gezien, toch? Inderdaad. Overweeg daarom ook om iets anders te doen voor jouw catering; huur eens een Braziliaanse cateraar. Brazilië is een land rijk aan cultuur, maar ook rijk aan heerlijke kruiden en lekker eten. Ervaar dat zelf eens door een goede cateraar te huren die zich specialiseert in Braziliaans eten!

Overheerlijke Braziliaanse hapjes

Braziliaanse hapjes, ook wel “salgadinho hapjes” genoemd, zijn heerlijke hapjes die je kunt krijgen bij een Braziliaanse cateraar. Denk aan heerlijke tapas hapjes van kip of gehakt (of vegetarisch) en een traditioneel Braziliaans drankje. Het is ook mogelijk om entertainment te huren, naast uitstekende catering. Muziek, entertainment en sambadames vermaken gasten met een geweldige dans. Klinkt dat niet als het perfecte Braziliaanse vermaak pakket? Voor mensen die nog steeds niet overtuigd zijn, lees hieronder een paar hapjes die jij snel kunt opeten wanneer je een Braziliaanse cateraar huurt voor Braziliaanse hapjes:

  • “Coxinha”: Een heerlijke snack met een kipvulling. Deze vulling is goed gekruid!
  • “Risoli”: Ben je meer van het gehakt? Dan is de “Risoli” snack echt wat voor jou; deze snack is namelijk gevuld met heerlijk gekruid gehakt.
  • “Kibe”: Tarwe is een ingrediënt waar Braziliaanse mensen vaak gebruik van maken. Dit is een invloed van Europese kolonisten. Het is o zo lekker, zeker in deze snack met bakkeljauw en tarwe.

“Bolinhos de Queijo”: Dit is een echte “crowd pleaser”. Hollanders zijn immers gek op kaas, dus waarom zou je niet houden van deze krokante kaas balletjes?