5-S Webgids
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaren Waasland of ruimer gezien ballonvaart Oost-Vlaanderen

Oost-Vlaanderen is een prachtige streek, dat merk je zeker en vast als je een ballonvaart boven het Waasland onderneemt. Uiteraard doet C-Air ook ballonvaart Oost-Vlaanderen. De prachtige natuur, de Schelde, de Durme en tal van andere bezienswaardigheden kun je hoog in de lucht bekijken.

Maar ook een stad als Sint-Niklaas is de moeite om over te vliegen. Een ballonvaart Waasland is simpelweg een unieke belevenis die je – zeker als je uit de streek bent – eens moet ondernemen.

Ballonvaart Oost-Vlaanderen is prachtig

Weinig mensen staan stil bij de charme van een ballonvaart over het Waasland, maar eens je hebt meegemaakt heb je de smaak te pakken. Een Ballonvaren boven het Waasland geeft een uniek gevoel van vrijheid en je voelt de stress, hoog in de lucht, zo verdampen.

Ontspannen overschouw je vanuit de mand een prachtige streek, terwijl het geluid van de brander voor de nodige sfeer zorgt. Mensen die een ballonvaart boven het Waasland hebben meegepikt zijn er stuk voor stuk laaiend enthousiast over en ondernemen vaak ook ballonvluchten boven andere regio’s. Ballonvaren is best verslavend, vraag dat maar aan de piloot van C-Air Ballonvaart Oost-Vlaanderen die er zijn hart aan verloren is.

Meer dan enkel ballonvlucht in het Waasland

Wil je ontspannen het Waasland verkennen met een luchtballon, dan is kiezen voor C-Air Ballonvaarten, verstandig. Niet alleen neemt dit bedrijf het ontzettend nauw met de veiligheid, je vliegt hier ook met ervaren piloten die honderden vlieguren op de teller hebben.

Enkel het beste materiaal is goed genoeg voor deze specialist in ballonvaarten over het Waasland. Logisch, want het bedrijf is uit de regio en kent deze als zijn broekzak. Wil dit zeggen dat enkel een ballonvaart Oost-Vlaanderen mogelijk is? Nee hoor, je kunt op pad met een ballon over gans België.

Betaalbaar ballonvaren in het Waasland

Of ballonvaren betaalbaar is? Wees maar zeker! Vanaf 125 euro kun je al een ballonvaart Waasland ondernemen en daar ben je toch wel enkele uren mee zoet. De ballonvlucht boven het Waasland mag dan misschien maar een uurtje duren, daarvoor ben je bezig met het optuigen van de ballon en achteraf is er nog ruimte voor een hapje en een drankje. Zo maak je van een ballonvlucht Waasland een fantastische daguitstap of een fijne incentive voor medewerkers of klanten.

Wil je zelf de kick ontdekken van het ballonvaren, neem dan zeker eens een kijkje op de website van C-Air. Deze specialist hanteert correcte prijzen en de ballonvlucht Waasland is dan ook nog eens super interessant geprijsd. Zo vlieg je voor geen geld in alle comfort en veiligheid over je favoriete regio.

 

https://www.cair-ballonvaart.be