5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Bohlt e-vouwfiets

Handige Bohlt e-vouwfiets

Ga je met de trein naar het werk, maar moet je daarna alsnog met de fiets om op je werk aan te kunnen komen? Of ga je kamperen en ben je op zoek naar een fiets die je makkelijk mee kunt nemen in de auto? Dan heeft u vast wel eens aan de aanschaf van een vouwfiets gedacht. We laten je in dit blogartikel graag kennismaken met Bohlt e-vouwfietsen. Deze fietsen zorgen er namelijk voor dat je overal en wanneer je maar wilt mobiel bent. Meer weten over Bohlt e-vouwfietsen? Lees verder!

Compacte en lichte e-bike

Wanneer je kiest voor een Bohlt e-bike, kies je voor een zeer compacte en lichte Bohlt vouwfiets. Dat betekent echter niet dat de fietsen niet stevig en degelijk zijn, alles behalve zelfs. De fietsen van dit merk zijn stevig en stoer. Deze combinatie maakt dat dit een zeer populaire fiets is: hij is sterk, compact en is ook nog eens een lichtgewicht. Dit maakt hem ideaal om mee te nemen in de auto, op de boot, in de trein of een ander vervoersmiddel.

Meer weten over Bohlt fietsen?

Wilt u meer weten over de Bohlt fietsen uit het aanbod van Via2Shop? Of wil je liever eerst een proefrit aanvragen op een Bohlt e-bike, zoals de R160bl of de R160wh? Dat kan! Neem gerust een kijkje op de website of neem contact op voor meer informatie over de Bohlt e-vouwfietsen.

https://www.via2shop.nl/product-categorie/bohlt-e-vouwfietsen/