5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Cocktail workshop in Amsterdam

Wil jij graag leren hoe je zelf mooie en lekkere cocktails kunt maken? Boek dan een cocktail workshop in Amsterdam bij The Cocktail Agency. Tijdens de workshop leer je van een professionele en award winnende cocktailshaker hoe je zelf unieke en heerlijke cocktails kunt maken.

Een cocktail workshop is perfect voor feesten en partijen, personeelsfeestjes, verjaardagen en groepen vrienden, of simpelweg mensen die een uitje naar Amsterdam geboekt hebben. Je leert de fijne kneepjes van het vak en gaat zelf aan de slag met het cocktails maken? Meer weten? Lees dan verder!

Waarom een cocktail workshop van The Cocktail Agency?

  • Ervaring: wij beschikken over meer dan 12 jaar ervaring
  • Spectaculair: unieke en exclusieve cocktails leren maken
  • Professioneel: een professioneel verzorgde cocktail workshop
  • Kwaliteit: een betere prijs/kwaliteit verhouding ga je niet vinden

Cocktails leren maken van een specialist

De cocktailspecialist bij The Cocktail Agency is Dave Mulder. Als internationaal erkende mixologist heeft hij al vele awards op zijn naam staan. Dave verstaat zijn vak dus echt. Hij is ook degene die de cocktail workshop verzorgt. Met andere woorden, je leert met onze cocktail workshop echt om cocktails te maken van een pro.

Leuk voor ieder feest of partij

Stel je organiseert een verjaardag. Of een evenement. Of je hebt een bruiloft. Of een personeelsfeest. Hoe kun je jouw gasten beter verassen dan met een cocktail workshop? Deze workshop is leuk voor iedereen en zorgt voor een hoop entertainment. Daarnaast kunnen jij en je gasten natuurlijk genieten van de heerlijkste cocktails. Onze cocktail workshop zorgt voor een onvergetelijke avond.

Get in touch!

Ben je benieuwd naar onze cocktail catering en wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Je kunt ons telefonisch bereiken via 06-28 86 83 09 of het online contactformulier op onze website invullen.

https://thecocktailagency.nl/