5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Watertank van 1000 liter voor glazenwassers

Ik ben al jarenlang werkzaam als zelfstandig glazenwasser in de regio Leiden. Een tijd geleden kocht ik een watertank met een inhoud van 1000 liter in de webshop van Telewash Winkel. Deze watertank is erg handig, want ik kan er tot 1000 liter water mee vullen. Ik doe grote klussen in Leiden en omgeving, dus hoe meer water ik kan meenemen, hoe meer raamoppervlakte ik per keer kan schoonmaken.

Water vervoeren

Een watertank van 1000 liter wordt speciaal ontwikkeld voor het vervoer van vloeistoffen als water. Het heeft als doel dat glazenwassers als ik zeer eenvoudig een grote hoeveelheid water kunnen vervoeren. Deze watertanks worden gemaakt van kunststof en zijn goed schoon te houden.

De watertank is zeer eenvoudig in gebruik merkte ik al tijdens mijn klussen. Het enige wat ik nodig heb, is een kraantje die ik kan bevestigen op de watertank. De tank wordt geleverd met slangpilaar (E1000) aansluiting van 12 millimeter.

Liggend of staand?

In hun webshop verkoopt Telewash Winkel een staande of liggende watertank van 1000 liter. Ik koos voor de liggende uitvoering, omdat ik dat fijner werken vindt. Maar dat is uiteraard per glazenwasser verschillend. De afmetingen van de 1000 liter watertank varianten zijn:

  • 1000L liggend, L: 1500mm B: 1200mm H: 670mm
  • 1000L Staand, L: 1500mm B:670mm H: 1200mm

Winkel voor de professionele glazenwasser

Telewash Winkel is dé winkel voor de professionele glazenwasser. Welke glazenwassers benodigdheden ik ook nodig heb, ik vind het altijd bij Telewash Winkel. Ook kom ik graag langs in hun showroom in Leiderdorp, op nog geen vijf minuten rijden van Leiden. De medewerkers zijn er vriendelijk en geven goed advies waar ik echt wat aan heb.

Met mijn watertank ben ik erg tevreden: ik gebruik het bij elke klus. Het kost een paar cent, maar dan heeft u ook wat!

Telewash Winkel
Adres: Touwbaan 3, 2352 CZ Leiderdorp
Telefoon: (+31) 071 589 77 99
Provincie: Zuid-Holland

https://www.telewashwinkel.nl/