5-S Webgids
Image default
Bedrijven

De mooiste pvc-vloeren vindt u bij deze specialist uit Genemuiden

Kies uit hoogwaardige pvc-vloeren van de hoogste kwaliteit bij Hebeta, dé vloerenspecialist in Genemuiden. Alle vloeren van deze specialist zijn volledig duurzaam en ecologisch gecertificeerd. Een pvc-vloer geproduceerd door deze specialist, is de ideale oplossing wanneer u de uitstraling wilt van een authentieke houten vloer, gecombineerd met de voordelen van pvc. Bekijk het uitgebreide assortiment aan vloeren online of bezoek een gespecialiseerde dealer bij u in de buurt.

Maak gebruik van de vloerconfigurator

Het aanbod aan pvc-vloeren van deze specialist uit Genemuiden bestaat uit losse planken, visgraatmotief en betonlook. Om u te helpen kiezen uit het uitgebreide aanbod aan pvc-vloeren, kunt u gebruikmaken van de vloerconfigurator. Hiermee kunt u uw droomvloer visualiseren in uw eigen woning. Maak een foto van uw woon- of werkruimte en zie in één oogopslag hoe een pvc-vloer van deze specialist eruit zal zien in uw woonkamer of kantoor. Het assortiment aan vloeren bekijkt u op uw gemak via de online collectie of door een bezoek te brengen aan een dealer bij u in de buurt.

Extra matte pvc-vloeren voor een realistische look

Bij deze specialist schaft u de meest matte pvc-vloer aan van Nederland. Het glanzende, gladde oppervlak dat pvc-vloeren kunnen hebben, vindt u niet terug bij de vloeren van deze vloerenspecialist uit Genemuiden. Hierdoor zijn de pvc-vloeren ontwikkeld door deze specialist haast niet te onderscheiden van een authentieke houten vloer. De vloeren uit het assortiment van deze expert zijn gemakkelijk te leggen, enorm slijtvast, eenvoudig schoon te houden en geschikt voor vloerverwarming. De medewerkers van deze vloerenspecialist vertellen u graag meer over de voordelen van een realistische houtimitatievloer van pvc.

Neem bij vragen contact op met deze vloerenproducent

Bezoek een meubelzaak in Genemuiden of een dealer bij u in de buurt om de pvc-vloeren van deze specialist van dichtbij te bekijken. U kunt natuurlijk ook gebruikmaken van de handige vloerconfigurator om te zien hoe uw favoriete pvc-vloer eruit zal zien in uw woning. Heeft u een vraag? Via de website van deze vloerenspecialist neemt u direct contact op met de producent.