5-S Webgids
Image default
Hobby en vrije tijd

Dansschool Arnhem zoeken

Al van jongs af aan is dansen mijn passie en dus ben ik opzoek gegaan naar een dansschool Arnhem. Toen ik nog jong was heb ik op verschillende dansscholen gezeten, maar toen ik 16 werd ben ik verhuisd en ben ik gestopt met de danslessen, omdat het logistiek niet meer kon. Maar nu ik op me zelf woon in Arnhem wil ik het heel graag weer gaan oppakken. Ik ben dus opzoek gegaan naar een dansschool in Arnhem waar ik weer kan beginnen met Jazz Dance, de dansstijl die ik altijd al gedaan heb. Ik ben dus opzoek gegaan naar een dansschool met dansgroepen die bestemt zijn voor die iets oudere dansers en niet alleen voor de jonge meiden en jongens. Lees in deze blog over de zoektocht naar een dansschool Arnhem waar ik mijn passie voor Jazz Dance weer nieuw leven in kan blazen!

Dansschool Arnhem gevonden!

Ik ben dus opzoek gegaan naar een Dansschool Arnhem waar er dansgroepen zijn voor volwassen en kinderen. Ik wil namelijk zelf aansluiten bij een groep voor volwassenen, maar toen ik aangaf aan mijn familie dat ik weer wilde gaan dansen gaf mijn dochter van 14 aan dat zij ook graag op dansen zou willen gaan. Dus ben ik gaan zoeken naar een dansschool met zowel dansgroepen voor volwassenen en kinderen. Ik ben gaan zoeken via het internet en al snel kwam ik terecht op de website van Dansschool Wensink uit Arnhem. Dit is een dansschool die dansgroepen heeft voor jong en oud. Ik heb het samen met mijn dochter gaan bekijken en hebben besloten een les te gaan kijken.

Zo gezegd, zo gedaan! We zijn één lesje gaan kijken bij Dansschool Arnhem en we vonden het super. We hebben ons die avond nog ingeschreven en konden nu wekelijks heerlijk uit ons dak gaan! Ik kan Dansschool Arnhem, Dansschool Arnhem zeker aan een ieder aanbevelen.