5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Je woning verkopen in Den Haag voor het maximale bedrag

Voor de meeste mensen is de woning hun grootste bezit en vaak ook de grootste kostenpost in het huishouden. Wanneer je gaat verhuizen en je je woning wilt verkopen, moet dit goed gebeuren. Het kan namelijk zomaar tienduizenden euro’s schelen op het moment dat dit goed of juist slecht gebeurt. Wij helpen je natuurlijk graag om het maximale voor je woning te krijgen, en zetten voor je op een rijtje wat de punten zijn waar je op moet letten om het maximale te ontvangen voor je woning. Hopelijk heb je er iets aan!

Een goede makelaar

In Den haag zijn er natuurlijk meerdere makelaars te vinden. Trechousing makelaars Den haag is een makelaarskantoor dat je kan helpen met het verkopen van je woning. Een goede makelaar kan ervoor zorgen dat je een stuk meer geld krijgt je woning op het moment dat je deze gaat verkopen. Probeer dus niet op alle kosten voor de makelaar te besparen maar bedenk vooral goed wat het je op kan leveren als je wordt bijgestaan door een goede en professionele makelaar.

De woning zelf

Als je wel eens een woning hebt bezichtigd zul je merken dat de uitstraling en de eerste indruk erg belangrijk zijn. Wanneer je direct allerlei felle kleuren aantreft of andere opvallend heden ziet, kan dit afkeren. Dit wil je niet wanneer er iemand je woning komt bekijken. Houd alles dus neutraal en netjes. Als het mogelijk is, is het ook beter om al je meubels in de woning te laten staan.

Het juiste bod

Je wilt ook niet dat je woning aan de eerste bieder wordt verkocht. Het moet namelijk goed gebeuren en misschien is de eerste persoon niet de beste. Probeer dus even af te wachten en organiseer een open huis. Het is namelijk een stuk fijner wanneer je meerdere mensen vindt die je woning willen kopen en zullen bieden.