5-S Webgids
Image default
Huishoudelijk

De beste stofzuiger

Vind de perfecte stofzuiger

De perfecte stofzuiger… bestaat ‘ie wel? Iedereen is anders en iedereen stelt andere standaarden voor een stofzuiger. Zo kan de “perfecte” stofzuiger voor jou helemaal niet zo perfect zijn voor iemand anders. Daarom geven we je in dit artikel een handige checklist zodat jij er in ieder geval kunt achter komen wat jij zoekt in een stofzuiger. Wie weet vindt je hierdoor wel je perfecte stofzuiger!

  • Ben je op zoek naar een traditionele stofzuiger of ga je voor gemak? Traditionele stofzuigers zijn vaak meer “heavy duty” dan de lichtere modellen, maar dat komt met een prijs. Lichte, moderne modellen hebben vaak geen stofzuigerzakken nodig en nemen minder ruimte op. Sommige moderne stofzuigers komen zelfs met een batterij, zodat je niet meer hoeft te rotzooien met een snoer.
  • Heb je huisdieren of sterke allergieën? Er bestaan stofzuigers die zich specifiek richten op het diep schoonmaken van tapijt en die goed zijn in het vangen van dierenharen. Dit is ook iets om in gedachten te houden.
  • Hoeveel geld heb je er voor over om een goede stofzuiger te kopen? Niet iedereen heeft tonnen geld op de bank staan. Zoek eerst goed uit wat je budget is voordat je begint met het zoeken naar een stofzuiger.
  • Wat voor oppervlaktes heb je in je huis? Heb je alleen maar tapijt of ook hout en andere soorten gladde vloeren? Niet iedere stofzuiger doet het goed op alle oppervlaktes. Houd dit dus ook goed in gedachten.
http://www.stofzuigerzone.nl/advies/