5-S Webgids
Image default
Entertainment

De eerste aflevering van Temptation Island

*Spoiler alert* Riep er iemand drama? Dat klopt, het nieuwe seizoen van Temptation Island is van start gegaan. VIJF en RTL willen weer een showtje voor ons neerzetten. Zijn jullie klaar voor een verse portie drama, sensatie en frustatie? Wij in ieder geval wel! De eerste twee afleveringen zijn net van start gegaan, dus komen wij je eventjes bijpraten over de ontwikkelingen in het tropische Thailand.

Verloving

Alcohol, romantische vuurtjes en overvloed aan verleiders. Dat is de ultieme cocktail voor een slippertje. Echter, is één van de kandidaten zo zeker van zijn relatie dat hij alvast een verlovingsring heeft meegenomen naar zijn bestemming. In de eerste aflvering probeert hij zoveel mogelijk afstand te doen van zijn verleidster en besluit om gewoon een nachtje buiten door te brengen. Dan blijft de vraag nu: Kan hij dit blijven volhouden, of zal er toch een klein slippertje voorkomen?

Komische binnenkomers

Pommeline Tilliére, een van de verleidsters van vorig jaar, wist met haar one-liner ‘Ik heb 400cc aan humor en daarmee kan ik elke man aan de haak slaan’, het hoofd van menig man op hol te laten slaan. Dit jaar doen de mannen en vrouwen ook flink hun best om onvergetelijke eerste indrukken achter te laten. Kreten als: ‘Ik ben Inge, mocht je verdrinken in liefdesverdriet, dan wil ik je lifeguard wel zijn’ en ‘Ik ben een echt blondje, met een klein pittig kontje en wel een groot mondje’, mogen dan niet op dit feestje ontbreken.

Waar gaan die handjes naartoe?

Zoals gewoonlijk wordt de eerste nacht ingeluidt met een poolparty. De alchol vloeit, en dat zorgt ervoor dat niet iedereen zijn handen kan thuishouden. Tijdens een gezellig onderonsje in een van de resorts, probeert Fabrizio zijn blonde prooi in te pakken door zijn hand net iets té dicht bij haar achterkant te leggen. Deze praktijken gelden niet alleen voor Fabrizio. Ook een van de jongens die gesetteld is, blijkt zich lastig in te kunnen houden. Tijdens een taxiritje met zijn verleidster, likt hij aan de pols van de desbretreffende dame. Niet veel later neemt zijn hand plaats aan de binnenkant van haar benen, zo vertelt ze aan haar mede-verleidsters. Zal dat nog een staartje krijgen?

Een potje matten

Het scheelt niet weinig of verleider Matthew en Jeremy vliegen met elkaar uit de bocht. Bij het mannelijke voorstelrondje valt de donkere verleider meteen met de deur in huis: ”Ik ben BG, man. Bloedjegeil.” Jeremy probeert kalm te blijven en reageert nonchalant: ”Is dit alles?”, maar de gemoederen lopen ondertussen steeds hoger op. Zó hoog, dat presentator Rik Brandsteder en de andere kerels tussen de heren in moeten komen om het voorvalletje te sussen.

Een roddeltje hier, een roddeltje daar

Twee participanten, beiden uit Vlaamse Oostende. Dat zorgt ook voor conversaties die voor mensen zonder een Vlaamse filter tussen de oren niet helemaal kunnen volgen. En dat is maar goed ook, want de verhalen die de heer verteld over zijn vriendin, zijn alles behalve normaal. Dat het stel had afgesproken om elkaar niet zwart te maken, is tevergeefs de wereld uit verdwenen. ”Ze is lief, maar ze is naïef”, begint hij. ”Ik ben heel graag bij haar, het is een schat van een vrouw. Maar ze is roend, ze is koekeroend.” Voor de camera vertelt verleidster Yana verhelderend wat koekeroend nu eigenlijk betekent… ”Ze is een beetje achterlijk.”

Wil je Temptation Island herbekijken? Ga dan naar TVgemist.be!