De haartrends voor in 2021
5-s-1

Ben jij in het begin van het jaar ook toe aan een nieuwe haarlook of een nieuwe haarroutine, of wil jij wat inspiratie opdoen voor leuke ideeën met jouw haar wat helemaal trendy is in 2021? Wij zetten alle trends hier voor jou op een rijtje, zodat wij jou kunnen helpen een leuke nieuwe haarstyle voor jezelf te creëren. 

Gemak 

Door covid-19 hebben we allemaal minder afspraken buitenshuis, hierdoor zijn er steeds meer dames die hun natuurlijke haar laten voor wat het is. Waarom zou je namelijk met haartangen en haarproducten aan de slag gaan als je toch thuis blijft en je bijna niemand ziet? Doordat steeds meer vrouwen dit zijn gaan doen, zie je veel vrouwen die van hun wat warrige haardos die ze normaal zouden stijlen, nu toch iets moois proberen te maken zonder stijl- en krultangen. Je kunt bijvoorbeeld professionele hairextensions gebruiken, als je jouw haar langer wilt maken. Pluist je haar toch nog teveel in jouw ogen? Verzorg het dan lekker met wat olie die jouw haar temt of andere fijne haarproducten die zorgen voor minder pluis. 

Lang en vol haar

Een super volumineuze look is iets wat we vaak gaan zien in 2021. Veel vrouwen zouden een moord plegen om veel volume te hebben in hun coupe. Gelukkig is dit niet nodig. Er bestaan veel verschillende soorten extensions die jou helpen met het creëren van die volle en lange haardos die jij altijd al wilde hebben. Kijk naar wat een volume en lengte jij zou kunnen krijgen door het dragen van extensions.

Een zachte Balayage

De ‘balayage’ is een trend die al meerdere jaren meegaat. Dit jaar krijgt de look alleen een twist. De balayage wordt wat zachter dan hoe je hem in de voorgaande jaren zag. Wanneer je een zachte en natuurlijke balayage neemt, geeft dit een net wat frissere look. Een ander voordeel is dat deze haarstijl lang mooi blijft en je hem niet continu hoeft bij te houden, dit is natuurlijk super fijn! Bij deze haarstijl geldt de tip: gebruik een goede zilvershampoo, hierdoor blijft de kleur langer mooi en wordt je haar niet geel. 

Ballerina bun 

De ballerina bun. Een hoge, elegante en nette knot. Dit is iets wat we ook vaak gaan zien komend jaar. Het is een super fijne haarstijl waarbij je haar lekker vast zit en hierdoor uit je gezicht blijft, dit is natuurlijk super handig als je thuis werkt of gewoon even haast had in de ochtend. Ook kun je deze haarstijl bij jezelf maken wanneer je haren eigenlijk gewassen zouden moeten worden. Doordat je haar wat vettiger is, blijft het juist mooi strak naar achteren zitten in een knot en krijg je geen kleine losse plukjes aan de voorkant. 

 

About

Categories: Beauty en verzorging