5-S Webgids
Image default
Bedrijven

De leukste koffie gerelateerde gadgets en accessoires

Als je cups voor dolce gusto of cups voor nespresso apparaat hebt, dan ben je goed op weg om een lekker bakje koffie te zetten en te drinken. Je kunt je koffiemomentje echter nog veel leuker en beter maken met enkele accessoires en gadgets. In dit artikel zullen we onze favoriete koffie gerelateerde gadgets en accessoires bespreken.

 

Mini espressomaker

Dankzij het slanke, compacte en lichtgewicht ontwerp is de Minipresso GR de perfecte accessoire voor reizende koffieliefhebbers. Het apparaat beschikt over een halfautomatische zuiger die espresso kan zetten met een juiste druk van acht bar, maar tegelijkertijd is hij klein genoeg om in je rugzak of koffer te passen als je onderweg bent.

 

Handmatige koffiemolen

Als je je liefde voor koffie wil combineren met je passie voor reizen dan is een handmatige koffiemolen waarmee je kunt genieten van versgemalen bonen onmisbaar. De koffiemolen van JavaPresse Coffe Company heeft achttien maalinstellingen en is ideaal voor zowel prima gemalen espresso als grof gemalen Franse pers. Door het compacte formaat is hij ook nog eens makkelijk mee te nemen.

 

The World Atlas of Coffee

Als je je lange vlucht of saaie treinrit leuker wil maken, dan moet je The World Atlas of Coffee van James Hoffmann lezen. James Hoffmann was in 2007 World Barista Champion, dus hij weet wel waar hij over praat. In z’n boek neemt hij je mee op tour langs een aantal van de meest interessante koffieregio’s van over de hele wereld. Hij dompelt je onder in de geschiedenis en geuren van deze smakelijke, populaire drank.

 

Roestvrijstalen thermoskan

Als je een fan bent van het buitenleven, dan is een thermoskan een van de beste investeringen die je kunt doen op het gebied van koffie. De thermoskannen van UPSTYLE hebben een vacuümafdichtingstechnologie en dubbele wanden waardoor de koffie 24 uur koud of heet blijft. Daarnaast is de thermoskan stijlvol, compact en lekvrij.