5-S Webgids
Image default
Bedrijven

De voordelen van een ringkern transformator

De perfecte continuïteit van de magnetische lamineringen van de ringkerntrafo schakelt het gezoem van de lamineringen op de aanvoerfrequentie uit.

De primaire en secundaire wikkelingen die over het gehele oppervlak van de transformator zijn gewikkeld, zorgen voor een magnetisch schild, waardoor de transformator een 40% gereduceerde elektromagnetische straling krijgt.

De magnetische flux wordt in dezelfde richting ontwikkeld als de richting van de korrel op het plaatwerk. Deze transformatoren hebben geen luchtspleten, zodat ze met een grotere inductie kunnen werken, wat betekent dat er minder koper kan worden gebruikt. Daardoor wordt de transformator kleiner en lichter. De transfo’s hebben Lage nullastverliezen waardoor ze efficiënter zijn in stand-by schakelingen. Door hun vorm kunnen ze economisch, snel en efficiënt bevestigd worden.

Een ringkern transformator wordt aanbevolen wanneer:

  • de ruimte die voorzien is voor de transformator gereduceerd is
  • de warmteafvoer ideaal is
  • het gewicht van de transfo belangrijk is

Veiligheid dankzij een transfo

Een scheidingstransformator is een elektrisch schakelapparaat dat een vitale rol speelt bij elke elektrische installatie. Het is een veiligheidsvoorziening die zowel mensen als andere elektrische apparatuur waarschuwt bij problemen.

Waar en wanneer te gebruiken

Deze transformator is is nuttig voor de zo goed mogelijke bescherming van verschillende plaatsen. Hij beschermt zowel uw gebouwen als uw apparatuur. Er moet ook worden opgemerkt dat dit veiligheidssysteem zowel netwerkcomputers als computerruimtes beschermt. Het speelt ook een belangrijke rol in de beveiliging van laboratoria en vooral operatiekamers en zelfs een ziekenhuiscentrum als geheel. Het nut van deze transfo mag ook niet worden verwaarloosd voor scheerapparaten of andere badkamerapparatuur. Het is een elektrisch apparaat dat ook gebruikt moet worden voor de veiligheid van de zwembadverlichting. Met andere woorden, het is een apparaat dat een grote rol speelt in de veiligheid van belangrijke plaatsen voor de mens.