5-S Webgids
Image default
Bedrijven

De voorjaar trends van 2018

Het is weer tijd voor de lente, een nieuwe periode wat ook een nieuwe periode voor de mode betekent. Overal verschijnen de lentecollecties, waar de hele winter aan is gewerkt. Wat kunnen we in de etalages aantreffen? Wat zijn de voorjaartrends van dit jaar?

Petjes

Allerlei soorten petjes en caps zijn weer helemaal in dit jaar, van een trucker cap tot aan een snapback, alles mag en alles kan.

Kleurtjes

De twee kleuren die je dacht niet te kunnen combineren, kun je juist wel combineren dit voorjaar. Namelijk de kleuren groen en blauw. Dus trek die blauwe broek uit de kast en combineer het met een mooie smaragdgroene broek.

Denim

Ook is weer veel denim te vinden in de winkels. De kleuren die we veel vorig jaar zagen waren verschillende tinten blauw en zwart. De lichte tinten blauw maken die jaar plaats voor donkere kleuren, zoals grijs en zwart.

Stoffen broeken

De wijde, stoffen broeken die we vorig jaar zagen, zijn dit jaar ook weer veel te verkrijgen. Ze worden vaak verkocht met een opvallen ceintuur. Het is dan ook het mooiste als je de blouse of top die je draagt, in de broek stopt. Zo valt de broek wat meer op.

Rokken

De rokken kunnen in het mooie lenteweer ook weer gedragen worden. Het maakt daarbij niet uit of ze lang of kort zijn. In de winkels zijn er vooral veel lange rokken en jurken te koop, die vallen tot aan de enkel of zelfs de grond. We zien ook veel rokken met laagjes erin, wat een beetje verwijst naar de Spaanse stijl. Deze kun je combineren met een effen, onopvallende top of juist een leuke blouse met pofmouwtjes.

Bloemetjes

Verder komen de bloemetjes van vorig jaar, ook dit jaar weer terug. Ze zijn niet alleen in geborduurde vorm te zien om spijkerjasjes, maar ook op broeken en tops.

https://www.snapbacks.nl/