5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

Definitief ontharen: waar moet je op letten tijdens een laserbehandeling?

Met de zomer om de hoek willen we niets liever dan een zijdezachte huid zonder haartjes op stoppels. Voor veel vrouwen en mannen behoort ontharing tot een van de grootste irritaties tijdens de voorbereiding op de zonnige dagen. We zien er allemaal weer tegenop telkens weer opnieuw onder andere onze oksels en benen te moeten scheren of harsen. Wat dacht je van definitief ontharen? Kies voor een laserbehandeling en de ongewenste haren verdwijnen permanent.

Definitief ontharen

Je hebt het vast al weleens voorbij zien komen op internet en in verschillende vlogs: definitief ontharen. Ook wel laser ontharen genoemd. Een methode waarbij je het lichaam van ‘ongewenst haar’ ontdoet. De ongewenste haartjes worden verwijderd door middel van lasertechniek. Na een aantal sessies zijn de haren permanent verwijderd. Voor zowel vrouwen als mannen met ongewenste haargroei is dit dé perfecte oplossing.

Pijnloos

Nog een fijne bijkomstigheid? De laserbehandeling is geheel pijnloos. Mits je voor de juiste behandeling kiest. Waar scheren nog weleens voor een bloederige bende kan zorgen in de badkamer en harsen nou eenmaal ontzettend veel pijn doet, heb je bij een laserbehandeling totaal geen pijn.

Welke behandeling is het beste?

Hoewel het een steeds populairdere methode is, blijft de vraag waar je op moet letten wanneer je zelf voor het definitief ontharen gaat. Een van de belangrijkste dingen waar je aan moet denken is of de aanbieder gespecialiseerd is in de laserbehandelingen en of de apparatuur waarmee de laserbehandelingen gedaan worden wel van goede kwaliteit zijn. Zo blijkt er veel kwaliteitsverschil te zijn in de gebruikte apparatuur. Kies je voor de meest geavanceerde? Dan kies je voor een veilige behandeling waarmee je daadwerkelijk voor definitief ontharen gaat en dus de zekerheid hebt dat je je nooit meer hoeft te scheren of te harsen!