5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

de duurste huizen van Nederland

Hou jij van grote en dure huizen met veel features? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel gaan duren huizen bespreken en de twee duurste huizen van Nederland zitten ook in onze lijst! Lees dus snel verder.

“Manege” in Rotterdam

Dit perceel is echt de droom van elke paardenliefhebber. Er staat een grote pensionstal met drie woningen. Het hele perceel is zo’n vier hectare groot en in de stal kun je ongeveer zestig paarden kwijt. Dit alles heeft ongeveer een waarde van zes en een half miljoen euro. Er zijn twee grote vijvers en de hele grond is omheind.

Aardenhout-West

Het twee na duurste huis op dit lijstje is gelegen in Aardenhout-West. Een koetshuis en landhuis in een park met een grootte van 4 hectare.  De woning is recent gerenoveerd, dus je hoeft er helemaal niks meer aan te doen. Je hebt er een ruime bibliotheek, een tennisbaan en een hockeyveld van kunstgras. De vraagprijs van dit landhuis is 15.75 miljoen euro, dus je moet toch wel wat geld over hebben voor dit prachthuis.

Bosch en Duin

Het duurste huis van Nederland is te vinden in Bosch en Duin. Er is een dansvloer die verlaagbaar is, want deze dient ook als zwembad. Er is zelfs een bioscoop die ongeveer 100 vierkante meter is. De hele oprit is verwarmd, dus je hoeft nooit meer weg te rijden in de sneeuw met een van je 10 auto’s die passen in je garage. Het huis heeft een vraagprijs van 18 miljoen euro.

Dit waren ze dan, drie dure huizen in Nederland. Ik hoop dat je hebt genoten van alle grote huizen en misschien kom jij er ooit wel in een te wonen!