5-S Webgids
Image default
Dienstverlening

Een betrouwbaar familiebedrijf dat letterlijk alle rommel voor u opruimt

Een huis leeghalen na het overlijden van een dierbare is geen eenvoudige klus. Vaak zit er een emotionele kant aan zo’n opruimen inboedel klus. Ziet u er tegenop? Weet u niet waar te beginnen? Of heeft u er gewoonweg de tijd niet voor? U kunt vandaag nog Alle Rommel Opgeruimd inschakelen. Dit professionele bedrijf heeft jarenlange ervaring met het weer verhuurbaar of verkoopbaar maken van woningen. En onder woningen verstaan we in dit geval: appartementen, bungalows, twee-onder-een-kap, maisonnettes, aanleunwoningen, boerderijen, grachtenpanden, herenhuizen et cetera. Er wordt discreet en respectvol gewerkt. Nadat u dierbare schilderijen, foto albums, sieraden enzovoorts heeft meegenomen, wordt het huis leeggeruimd, schoongemaakt en volgens de geldende normen opgeleverd. Boeken, huisraad, meubels en kleding worden door Alle Rommel Opgeruimd niet opgekocht. Een en ander kan -als u het wenst- wel aan een goed doel worden geschonken. Eventuele aanvullende werkzaamheden kan deze firma ook op zich nemen. U kunt dan denken aan: het opknappen van de tuin, het vernietigen van een archief, het overplaatsen naar een verzorgingstehuis en expatservice. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Over de kosten van ontruimen na overlijden hoeft u zich geen zorgen te maken. Vooraf krijgt u hier duidelijkheid over. U kunt online vrijblijvend een offerte aanvragen. Het Alle Rommel Opgeruimd team kan ook langskomen voor een exacte opgave. De prijs is van een aantal zaken afhankelijk:

-de grootte van het huis;

-de bereikbaarheid (begane rond, meerdere verdiepingen, trap of lift);

-de staat waarin de woning verkeert;

-het aantal spullen dat weggehaald moet worden.

Voor de duidelijkheid: het appartement wordt volledig bezemschoon gemaakt. Dit wil zeggen dat de vloerbedekking / het tapijt / het laminaat, de gordijnen inclusief rails en alle verlichting meegenomen worden. Pas na uw goedkeuring en die van de verhuurder is de opdracht definitief klaar.

Voor aanvullende informatie, advies op maat en antwoorden op al uw vragen kunt u contact opnemen met Alle Rommel Opgeruimd. Dit kan 7 dagen in de week. Ook op zaterdag, zondag en ’s avonds wordt de telefoon opgenomen en worden mails beantwoord. Hierbij het telefoonnummer: 0252-742486.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/