5-S Webgids
Image default
Zorg

Nieuwe zorgverzekeraar kiezen

Overweegt u om een andere zorgverzekering af te sluiten? Dan is dit het moment om op onderzoek uit te gaan. Zo kunt u een zorgverzekeraar kiezen die beter past bij uw huidige situatie. Wanneer u de juiste heeft gevonden, is het vaak eenvoudig om over te stappen. In veel gevallen zorgt uw nieuwe zorgverzekeraar ervoor dat uw huidige verzekering opgezegd wordt.

Hiermee kunt u rekening houden

Hoe kiest u nu een zorgverzekering die goed aansluit op uw wensen en zorgbehoeften? Om de juiste keuze te maken is het belangrijk om vooruit te kijken. U kunt dan inschatten welke zorg u denkt nodig te hebben komend jaar. Bent u zwanger, heeft uw kind een beugel nodig, staat er een kostbare behandeling bij de tandarts op de planning? Ook de hoogte van de zorgpremie speelt waarschijnlijk mee in uw keuze. En de mogelijkheid voor het afsluiten van een aanvullende verzekering die de gewenste zorg dekt.

Regionale zorgverzekering van Salland

Bent u al verzekerd bij Salland, dan kunt u eventueel kiezen voor een (andere) aanvullende verzekering. Wilt u overstappen naar een zorgverzekering van Salland? Dan kunt u rekenen op een persoonlijke benadering, betrokkenheid en een goede zorgverzekering tegen een betaalbare premie. Daarbij heeft u de keuze uit vier aanvullende verzekeringen. De laagste biedt net wat extra vergoedingen naast uw basisverzekering. Wilt u op alles voorbereid zijn? Dan kunt u kiezen voor de hoogste aanvullende verzekering.

Aanvullende tandartsverzekering afsluiten

Naast aanvullende verzekeringen biedt Salland ook tandartsverzekeringen. Hiervan zijn er drie, zodat u de verzekering kunt kiezen met de gewenste dekking per kalenderjaar. Een aanvullende tandartsverzekering is handig als u vaker dan gemiddeld bij de tandarts op de stoel zit. Heeft u hulp nodig bij het afsluiten van de juiste verzekering? Dan staan we bij Salland graag voor u klaar.

https://www.salland.nl