5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Een eiken vloer past in elk huis!

Heeft u al wel eens gedacht over eiken houten vloeren in uw huis? Zo ja, dan ligt er vast en zeker nu een mooie eiken vloer in. Misschien geniet u al jaren van uw vloer of bent u pas net een gelukkige bezitter ervan. Dan zal u het ermee eens zijn dat er niks mooier is dan een mooie houten vloer. Het is geschikt in elk huis en verkrijgbaar is vele soorten en maten. Mocht u nog geen eiken vloer hebben, bij Bax Houthandel zit er gegarandeerd een tussen die bij u past. Als u nog niet overtuigd bent zal u dat snel worden.

De uitstraling van een eiken houten vloer

Een eiken vloer is een echte eye-catcher in uw huis! De vloer is verkrijgbaar in donkere tinten, maar ook in lichte tinten en white wash. Het past in ieder interieur en het zal u verbazen hoeveel mooier het is dan tapijt of tegels of een gietvloer. Eiken hout heeft een luxe uitstraling van nature en blijft die jaren houden. Als de vloer er vakkundig is aangelegd heeft u er jaren plezier van, zeker als u de vloer een behandeling geeft om een aantal jaren. Hierdoor zal de vloer zijn prachtige kleur en hout textuur behouden. Het is daarnaast een praktische keuze, ook als u kinderen heeft, want de vloer is makkelijk schoon te houden. Zo heeft u op elk moment gemakkelijk een mooie, schone vloer.

Voordelen van vloeren van Bax Houthandel

Uit ons ruime assortiment houten vloeren zult u geen moeite hebben met het vinden van een geschikte vloer. Onze verkopers staan online en in de winkel voor u klaar om te helpen. Er zijn veel mogelijkheden om de vloer naar wens te maken en dat doen we graag voor u. Een bijkomend voordeel is dat dit alles u weinig kost, we zijn namelijk een van de goedkoopste. Zelf hoeft u geen moeite te doen om de vloer te leggen, want dat doen wij voor u! Onze vakmensen hebben veel ervaring en binnen een paar uur ligt uw prachtige vloer erin. Mocht er toch iets mis zijn dan kunt u dat aangeven en wij lossen het meteen voor u op. De eiken houten vloer zal van uw huis een thuis maken en daardoor jaren plezier opleveren.

Op onze website vindt u nog veel meer informatie en bij vragen kunt u ons altijd bellen of een can onze winkels bezoeken. Wij staan voor u klaar!