5-S Webgids
Bedrijven

Een luiertas, wat stop je daar eigenlijk in?

Ben je een trotste ouder dan weet je als geen ander hoeveel spullen een baby nodig heeft. Voeding, schone kleding, noem het maar op. Als je met je baby uitgaat, wil je overal op voorbereid zijn, zonder dat je voor elk uitje al te veel hoeft na te denken! Deze handige checklist helpt je bij het invullen van de inhoud van de babyluiertas.

Vooral de moeders zijn vaak modebewust. Ook voor hen is de luiertas uitermate geschikt. Een luiertas kopen is een uitdaging op zich, laat staan ​​wat je erin moet doen. Omdat het de standaardinhoud overtreft, is het handig om rekening te houden met de inhoud voor jezelf en seizoensgebonden babyproducten. Om te voorkomen dat je het dichtbeboste bos niet ziet, hebben wij een luiertas checklist gemaakt. Er is trouwens ook een luiertas rugzak beschikbaar.

Essentials

Luiers De tas wordt niet voor niet LUIERtas genoemd natuurlijk. Zorg ervoor dat er altijd meer luiers of luierbroekjes in de tas zitten dan je denkt nodig te hebben. Als je uitwasbare luiers gebruikt, neem dan zowel inlegvellen als extra hoezen mee.

Verschoonmat De baby kan op elk moment een vieze luier krijgen. Om de baby op een comfortabele manier te verschonen heb je een verschoonmat nodig. Het verschoonmatje is ideaal! Vooral omdat veel verschoonmatjes ook plaats hebben voor luiers, doekjes. Zo hoef je niet altijd de hele luiertas mee te nemen naar de babykamer.

Babydoekjes Jouw wapen! Babydoekjes zijn niet weg te denken uit een babyuitrusting. Ze komen op meerdere manieren van pas en ze zijn eenvoudig mee te nemen.

Denk ook aan jezelf

De luiertas is al behoorlijk gevuld met de bovenstaande spullen, maar vergeet jezelf niet! Een extra shirt kan bijvoorbeeld erg handig zijn wanneer de baby heeft gewonnen van de doekjes en toch jou heeft bereikt. Zakdoekjes en desinfectiegel is daarom ook handig om jezelf schoon te maken wanneer je toch te laat was.

 

 

https://www.nanabeebi.nl/