5-S Webgids
Bedrijven

Een mooie wanddecoratie in jouw woning

Een huis moet als een thuis aanvoelen. Dit creëer je door een warme, uitnodigende inrichting ervan te maken. Zorg er dus voor dat je geen kale muren hebt, genoeg warme kleuren gebruikt en veel planten in huis hebt. Dit zorgt toch voor een aangenamere sfeer. De muren kun je voorzien van verschillende muurdecoraties. Veel mensen hangen schilderijen op, zetten een beeldwerk voor de muur of ze gaan voor een uit het oog springende lamp.

Er is echter nog een mogelijkheid waarmee je de muren kunt versieren. Dit is namelijk een wereldkaart van hout. Het is een kunstwerk op zich hoe het van hout gemaakt is. De toplaag bevat een unieke steenstructuur, waardoor reliëf zichtbaar wordt op de kaart. Daarnaast zijn de grenzen van de landen duidelijk aangegeven. Het is dan ook een leuk idee om met stickers of iets anders op de kaart aan te geven waar je overal ter wereld al eens bent geweest. Een wereldkaart op hout vult een kale muur goed op en is ook nog eens interessant om naar te kijken.

World of Art

Om een mooie muurdecoratie zoals een wereldkaart van hout te krijgen, kun je op de website van World of Art eens een kijkje nemen. Deze wereldkaarten worden handgemaakt door de beeldend kunstenaar Van Offerbeek. Door gebruik te maken van een minimalistisch ontwerp en mooie beschilderingen maak je van jouw woonkamer een unieke ruimte. De World of Art wereldkaarten zijn beschikbaar in 2 modellen. Daaruit kun je weer kiezen uit 12 afmetingen.

De keuze voor zichtbare landgrenzen ligt helemaal bij jou, net zoals het kiezen van een metalen tussenlaag. Dankzij de metalen tussenlaag kun je magneten bevestigen op de wereldkaart. Zo kun je ook bijhouden wie waar op vakantie is.

Nederlandse landkaart

Ook is het mogelijk om een landkaart van Nederland als muurdecoratie te bestellen bij World of Art. Zo krijg je een nog Nederlandser gevoel in jouw eigen woonkamer, slaapkamer of op kantoor. Daarnaast kun je voor zowel de wereldkaart op hout als de Nederlandse kaart kiezen voor de kleur van het kunstwerk. De kleuren zijn grafiet, zilver metaal, koper, brons, aarde bruin, lunar, mixture, betonlook, roestend metaal en verschillende houtsoort kleuren.

https://www.worldofart.nl/portfolio/wereldkaart-zwart-wit/

Gerelateerde artikelen

De verschillende pakketdiensten.

Wat is een planning en control cyclus en wat kan je ermee doen?

Hoe online een urenverantwoording indienen