5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Een nog leukere kerst!

Weet jij wat nu hartstikke in is momenteel? De foute, grappige, stoffige, Noorse of zelfs lelijke Kersttruien! Mensen zijn het net kleden namelijk zat. Ze willen gezelligheid en willen opvallen! Wil jij ook opvallen met een superleuke kersttrui? Nu is jouw tijd om te stralen!

In veel andere grote landen doen er al aan. In Amerika, Canada, Engeland doen ze er zelfs al tientallen jaren aan. Ze zijn het opgedofte gedoe tijdens de feestdagen allang al zat. Ze kleden zich voor en tijdens de Kerstdagen zichzelf in een zo fout, grappig of zelfs lelijk mogelijke kersttrui. Kerst is supergezellig, maar waarom altijd dat overhemd en die nette broek die je anders nooit draagt. Of die supernette jurk, terwijl je de rest van het jaar graag gezien wordt in je spijkerbroek en je sneakers, en vanaf nu nemen we deze toffe trend in Nederland en België over. Het is de tijd nu om taboes te breken!

Hip, fout of leuk. Iedereen heeft wel een mening over kersttruien. Eén ding wat zeker is, is dat je wel een goede binnenkomer hebt op een kerst borrel, feest of diner. Wij kunnen je garanderen dat je met een dames kersttrui de leukste gesprekken met mensen kan beginnen.

De truien zijn gemaakt van 100% acrylgaren en hebben versterkte naden waardoor de truien jarenlang mee gaan. De trui kan ook gewoon gewassen worden in de wasmachine.

Naast kersttruien hebben zijn er ook verschillende kerstartikelen in het assortiment. Zo zijn er de standaard kerstmutsen in het assortiment. Maar om de kerstmutsen wat fouter te maken zijn ze er met printjes en lichtjes. Daarnaast hebben we haarbanden met rendierhoorns en een knipperende neus, kerst cowboyhoed en een kerst ijsmuts. Hartsikke gezellig en een leuke manier om de aandacht te trekken op een feest! Voor bij het kerstdiner zijn er leuke versieringen voor de wijnflessen met betrekking tot kerst. Hierdoor creëer je nog meer kerstsfeer aan tafel!

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/