5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Heeft u een hond met buikpijn? Organimal is er voor u

Heeft uw hond buikpijn? Dat moet verhelpen worden. Het spijsverteringsstelsel is namelijk een van de meest belangrijkste systemen voor de gezondheid van uw hond. Maag en darmen spelen een cruciale rol bij het opnemen van voedingsstoffen en vocht zodat uw hond vitaal en gezond blijft. Een verstoring in de balans van het spijsverteringskanaal zorgt dan ook voor verscheidene aandoeningen. Enkele oorzaken van een disbalans zijn o.a.: verstoring in de bacterieflora van de darmen waardoor er te veel schadelijke bacteriën en te weinig goede zijn. Beschadigd slijmvlies ten gevolge van een verkeerd dieet. Wormen en Parasieten zoals bv coccidiën en Giardia die leiden tot ontstekingen in de wand van het maagdarmkanaal. Of bv een overgevoeligheidsreactie op bepaald (vervuild) voedsel.

Bovenstaande oorzaken kunnen leiden tot allerlei symptomen zoals diarree, braken, winderigheid, verstopping, darmkrampen enz. Soms kun je aan de klachten al een indruk krijgen van de oorzaak.

Veel van deze oorzaken zijn goed aan te pakken met voedingssupplementen hond. Waarom Organimal vraagt u zich af? U kunt met zekerheid voor ons kiezen aangezien al onze producten 100% vrij van chemicaliën zijn (ook geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen). Profiteer van 20 jaar ervaring op basis van 4000 jaar oude kruiden en formules van overal ter wereld. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis. Zo kun je de aandoening direct aanpakken. Daarnaast zijn onze kruiden bereid in overeenstemming met de internationale G.M.P.-productienormen.

Al onze supplementen worden gemaakt op basis van pure Chinese en Westerse kruiden. We maken gebruik van geconcentreerde formules, met geen overbodige vulmiddelen. De Traditionele kruidengeneeskunde kent een rijke geschiedenis bij de behandeling van gezondheidsklachten met kruiden bij dieren. Doorgaans zijn onze supplementen stukken voordeliger dan de dierenarts. Dat is mooi meegenomen. Onze ervaren en deskundige dierenartsen helpen je graag met raad en advies en wij zijn ervoor als u dat wilt. U kunt via de website ons nummer overnemen en met ons bellen en ook whatsappen.

NB: bij ernstige en/of aanhoudende klachten, raadpleeg altijd een dierenarts!

https://www.organimal.nl/