5-S Webgids
Image default
Architectuur

Een veilig en beveiligd huis

Iedereen wilt een graag een verfijnd leven, de uitvinding van elektronische gadgets geven ons de mogelijkheid om ons droomleven te lijden. Televisie, wasmachine, computers en gouden versieringen zorgen niet alleen voor een gezellig leven, maar bepalen ook de status in de maatschappij. Deze luxe items kunnen daarentegen ook vernietigd worden door dieven, inbrekers, overvallers en andere antisociale elementen. Het ligt aan ons om onze waardevolle spullen zo veilig mogelijk te bewaren. Beveiliging en veiligheid zijn de prioriteiten van elke huiseigenaar of iemand die in een huurhuis woont.

De veiligheid van een huis kan door huisbeveiligingssystemen op een goede en effectieve manier in orde gebracht worden. Er zijn talloze huizen met dit soort systeem. Inbraakalarm is een goede keuze, maar niet voor de portemonnee. Die sluit je liever aan bij industriële en commerciële bedrijven en misschien ook banken.

Je hoeft geen dure beveiligingsmaterialen te kopen om je spullen te beveiligen. Het kan perfect met andere simpele methodes. Er moet vooral aandacht besteed worden aan deuren, ramen en sloten die zware beveiliging bieden. De ingangen en uitgangen moeten van hardhout of metaal zijn, zodat de inbreker er moeilijk door kan. Houd alle ramen ook goed dicht. Vraag een kundige slotenmaker om raad en gebruik sloten waarvan die niet zonder een sleutel ontgrendeld kunnen worden.

Vergeet niet om de dichtstbijzijnde politie te melden, zodat ze een oogje op het zeil kunnen houden terwijl de eigenaar van huis is. Schakel niet alle lichten uit. Houd een paar lichten aan, zodat de bewegingen in het huis vanuit de buitenkant kunnen worden geobserveerd.

Michael Schapkul is een pioneer op het gebied draadloze huisbeveiligingssystemen. Met zijn professionele en gespecialiseerde vaardigheden onderscheidt hij zich ten opzichte van andere slotenmakers. Bekijk eens zijn website voor meer informatie of ga eens langs bij zijn vestiging in Den Haag http://www.slotenmakerdenhaag070.nl/