5-S Webgids
Image default
Architectuur

Waarom een zit sta bureau aanschaffen?

Een zit sta bureau is erg in opkomst in het kantoorleven. Dat is niet voor niets: uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat afwisselend zittend en staand werken gezondheidsklachten als rug-, schouder- en nekklachten verminderen. Daarnaast bent u alerter, scherper, creatiever, vrolijker en productiever aan een zit-sta bureau.

Bovendien profiteert u van maximale flexibiliteit. Een zit sta bureau geeft u de vrijheid om te werken zoals u dat wilt. De ene keer staat u misschien het liefst, terwijl op een ander moment u liever wilt gaan zitten achter uw laptop. Net wat u wenst.

Optimale ergonomie

Een zit sta bureau betekent ook optimale ergonomie. Wat wordt hiermee bedoeld? Met de term ergonomie wordt de juiste werkhouding achter een beeldscherm bedoeld. En ook of u wel voldoende mentale en fysieke herstelmomenten meepakt achter een bureau. Ergonomisch onderzoek wijst uit dat variëren tussen zitten en staan een positief effect heeft op de preventie van specifieke ‘bureauklachten’.

De hele dag zittend werken: de nare gevolgen

Een zit sta bureau is dus zeker een aanrader voor mensen die langdurig op kantoor werken. Acht uur lang zitten achter een bureau veroorzaakt vele gezondheidsklachten. En niet alleen klachten aan de rug, nek of schouders. Ook verhoogt zittend weken de kans op diabetes type 2, hart- en vaatziekten en zelfs vroegtijdig overlijden. De hoogste tijd dus om een zit sta bureau aan te schaffen.

Tweedehands zit sta bureaus en thuiswerk bureaustoelen

Bent u overstag? Fijn, echter kost een zit sta bureau behoorlijk wat geld. Een oplossing hiervoor is een tweedehands zit-sta bureau. De zogeheten refurbished bureaus zijn een goedkoper alternatief dan de dure nieuwe zit sta bureaus. U vindt tweedehands bureaus en bureaustoelen bij Mauron. In hun webshop bevinden zich zowel nieuwe als oude zit-sta bureaus. Neem een kijkje op hun website en lees meer over refurbished bureaus of thuiswerk bureaustoelen. U kunt ook een bezoekje brengen aan de showroom van Mauron in Nijmegen.

Mauron – Tweedehands-kantoormeubelen.com
Adres: Microweg 40, 6545CM Nijmegen
Telefoon: 024-7470174
Provincie: Gelderland

https://www.tweedehands-kantoormeubelen.nl/