5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Darm detox

Darm detox

Wilt u uw darmen reinigen en hiermee uw gezondheid weer in eigen hand nemen? De producten van Vegaqura geven u de mogelijkheid om door middel van een darm detox giftige afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Dit heeft ook effect op emotioneel en mentaal gebied. U zult namelijk makkelijker nee kunnen zeggen tegen de enorme hunkering naar bepaalde soorten voedsel, zoals chips en snoep. Vegaqura combineert in de ontwikkeling van zijn producten de kennis van de moderne wetenschap met de oude Chinese geneeskunde.

Darmen reinigen met Vegaqura

De oude Grieken wisten al dat de darmen de basis vormen voor een goede gezondheid. De darmen hebben namelijk de belangrijke functie om voedingsstoffen uit ons voedsel te halen en afvalstoffen af te voeren. Heeft u echter last van een vervuild darmkanaal, dan zijn de darmen niet in staat om deze functie goed te vervullen. Buikpijn, vermoeidheid of allergieën zijn dan het gevolg. Ook een prikkelbare darm, brandend maagzuur of zelfs huidproblemen kunnen optreden. Met een darm detox ontgift u uw darmen en verwijdert u onverteerde voedingsstoffen uit uw lichaam. Door een darmreiniging van één dag van Vegaqura te gebruiken keert uw vitaliteit terug en ziet u er bovendien jonger uit. Uw haar wordt namelijk glanzender en uw huid ziet er strakker uit.

Darm detox voor één dag of langere periode

Met Vegaqura kunt u uw darmen reinigen zonder dat u een langdurig dieet of sapkuur volgt. Veel gebruikers voelen zich na de 1-daagse kuur niet alleen schoner, maar ook lichter, zoals al snel op de weegschaal zichtbaar is. Deze kuur is 100% plantaardig en ontdoet uw darmen binnen 24 uur van onverteerd voedsel en slechte bacteriën. Vegaqura heeft ook andere producten, waaronder probiotica, die een evenwicht creëren tussen schadelijke en goede bacteriën. Wilt u graag een stap verder gaan dan een kuur van één dag? Dit merk biedt ook een starterspakket en supplementen waarmee u uw darmen enkele weken kunt ondersteunen. Stimuleer uw stofwisseling en verbeter zo uw vitaliteit!

https://www.vegaqura.nl/