5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Geniet van een spectaculaire culinaire ervaring in restaurant De Witte Zwaan

Frans restaurant in Utrecht

De Franse keuken is een klassieke keuken met een jarenlange traditie. De diverse gerechten worden steeds met hoogwaardige lokale producten bereid. In De Bilt, nabij Utrecht, vind je een modern restaurant dat een eigen draai geeft aan deze Franse ambachtelijke keuken. De Witte Zwaan is een uniek restaurant in Utrecht, waar je in een ongedwongen sfeer van de beste gerechten kan genieten.

Een praktische vergaderzaal in De Bilt

In restaurant De Witte Zwaan kan je niet alleen van een lekkere lunch of diner genieten, ze verhuren ook een ruime en praktische vergaderzaal in Utrecht. De zaal bevindt zich in het oude gedeelte van hun restaurant en straalt dan ook een bijzondere sfeer uit. Tijdens het vergaderen kan er bovendien een heerlijke lunch geserveerd worden. In deze vergaderzaal in Utrecht zal je klanten op een professionele en unieke manier kunnen ontvangen, wat jullie onderlinge relatie alleen maar ten goede zal komen!

Verse seizoensproducten

Voor een lunch of diner heb je de keuze uit een vooropgesteld menu of kan je voor losse gerechten kiezen. Elk gerecht wordt steeds met dagverse ingrediënten bereid, waardoor je keer op keer van frisse smaakvolle seizoensgerechten kan genieten. Naast een creatieve en voortreffelijke keuken bieden ze ook internationale wijnen van de beste kwaliteit aan, zodat de voortreffelijke smaken van elk gerecht steeds worden benadrukt.

Een unieke ervaring

Restaurant de Witte Zwaan is een klassiek Frans restaurant in Utrecht, waar iedereen enthousiast en gastvrij ontvangen wordt. Hun menu wordt voortdurend aangepast, waardoor je steeds van nieuwe gerechten kan genieten. Verder beschikken ze over een unieke vergaderzaal in De Bilt en een mooie, gezellige tuin. Het sfeervolle interieur in combinatie met hun voortreffelijke gerechten zorgt telkens voor een unieke culinaire ervaring!

https://witte-zwaan.nl/