5-S Webgids
Bedrijven

Fysiotherapie W&H, de beste fysiopraktijk die er is

Wanneer gaat u naar een fysiotherapeut?

Wanneer u problemen heeft met bijvoorbeeld lopen of pijn heeft bij bepaalde bewegingen kan een fysiotherapeut u daar in veel gevallen bij helpen. De pijn die u heeft, kan het gevolg zijn van een pas uitgevoerde operatie of een blessure die u tijdens het sporten heeft opgelopen. U kunt ook pijnklachten krijgen als u op uw werk een lange periode een verkeerde houding heeft. Woont u in Deventer of Zutphen dan bent u welkom bij W&H fysiotherapie waaronder de fysiotherapie Deventer en fysiotherapie Zutphen vallen. Neem die fysiotherapeut dicht bij de plaats waar u woont. De fysiotherapeut Deventer of fysiotherapeut Zutphen kan worden ingeschakeld als u klachten in de armen of benen heeft, maar ook bij rug- nek- en schouderklachten. Ook de mensen die een beroerte hebben gehad worden vaak geholpen door een fysiotherapeut.

Soorten fysiotherapeuten bij W&H

Via W&H kunt u een beroep doen op verschillende fysiotherapeuten. Daarbij kunt u denken aan manueel fysiotherapeuten, sport fysiotherapeuten, geriatriefysiotherapeuten, arbeidsfysiotherapeuten en bekkenfysiotherapeuten. Toch zal het overgrote deel van de klachten bestaan uit bewegingsproblemen. Bij W&H fysiotherapie kan worden afgesproken, in overleg met de huisarts of specialist, welke soort fysiotherapie u moet hebben. Zelfs voor personen die een specifieke aandoening hebben, kunnen geholpen worden. Daarbij kunt u denken aan personen met dementie of Parkinson.

Fysiotherapie Deventer en fysiotherapie Zutphen

Wanneer u bijvoorbeeld met nek- of rugklachten naar uw huisarts gaat en hij weet niet wat eraan gedaan kan worden, dan zal hij u doorverwijzen naar de fysiotherapeut Deventer. Tijdens het bezoek zal de fysiotherapeut u eerst onderzoeken om te weten te komen wat de oorzaak van uw klacht is. De fysiotherapeut Deventer kan massagetherapie, oefentherapie of fysische therapie geven. Dan kan ook door de fysiotherapeut Zutphen worden gedaan.

Massagetherapie

Voor veel personen die rugklachten hebben, is massagetherapie de oplossing voor het probleem. Deze vorm van therapie wordt vooral gebruikt als er veel opgebouwde spanningen in het lichaam zijn. De spanningen tracht de therapeut te verminderen door druk en trillingen. Soms wordt het manueel afgehandeld, maar het kan ook door gebruik te maken van toestellen. Er worden krachten uitgeoefend op het zachte weefsel van het lichaam.

https://fysiotherapiewh.nl/

Gerelateerde artikelen

Darm detox

Huis verkopen Zwolle

Delft Taxi om te zorgen dat je altijd vervoer hebt, dag en nacht