5-S Webgids
Bedrijven

Gebak Bestellen bij Brievenbus Banket

Gebak Bestellen En Laten Bezorgen Door Brievenbus Banket

Taart per post

Wat is brievenbusgebak?

Brievenbusgebak is, zoals de naam al doet vermoeden, gebak dat door de brievenbus geleverd wordt. Dit kan omdat Brievenbus Banket haar gebak zó ontworpen heeft dat het precies in de afmetingen van een brievenbus doosje past en deze uiteraard precies door uw brievenbus past.

Welke soorten en maten brievenbustaart zijn er?

Bij Brievenbus Banket kunt u verschillende soorten en maten brievenbustaart bestellen en laten afleveren op elk adres door heel Nederland of België. De verschillende soorten gebak waaruit u momenteel kunt kiezen zijn:

 • Chocolade Gebak
 • Kaneel Gebak
 • Haagsche Hopjes Gebak
 • Walnoot Sinaasappel Gebak

Binnenkort komen er nog meer heerlijke smaken gebak bij, houdt hiervoor goed de website van Brievenbus Banket in de gaten.

Deze verschillende soorten gebak zijn te bestellen in verschillende maten brievenbus doosjes, namelijk:

 • Normaal. Een A6-formaat brievenbus doosje met één stuk gebak.
 • Large. Een A5-formaat brievenbus doosje met twee stukken gebak.
 • Extra Large. Een A4-formaat brievenbus doosje met vier stukken gebak.

In de grotere twee brievenbus doosjes kunt u ook de keuze maken om verschillende smaken brievenbustaart te combineren met elkaar. Dit noemt Brievenbus Banket een Combinatie Box en kunt u terugvinden op de website van Brievenbus Banket.

Gebak Bezorgen

Voordelen

Er zijn veel voordelen op te noemen voor een zending via de brievenbus post. Maar het grootste voordeel is dat de ontvanger nooit meer thuis uren hoeft te wachten op de bezorger. Normaal moet een consument doorgaans in een tijdvak van wel vier uur wachten op een pakketbezorger, door het versturen van het gebak via brievenbus post hoeft de ontvanger nooit meer te wachten op de bezorger. Dit omdat het gebak dus door de brievenbus past. Zo kan de gelukkige ontvanger van de taart per post zijn of haar tijd aan leuke dingen besteden.

Same Day Delivery Nederland

Brievenbus Banket werkt samen met de betere bezorg partners. Dit houdt in dat u bij Brievenbus Banket voor 10:00 ’s ochtends gebak kunt bestellen en dit dezelfde dag nog kan laten afleveren door heel Nederland. Wel zo makkelijk als u spontaan trek heeft gekregen van alle heerlijke producten op de website van Brievenbus Banket of als u last-minute een brievenbus cadeau wilt versturen naar iemand binnen Nederland.

Next Day Delivery België

Ook bezorgd Brievenbus Banket in heel België. Door de samenwerking met de eerder benoemde bezorgpartners bent u er van verzekerd dat uw taart door de brievenbus de volgende werkdag al in huis is bij de zuider-buren. Wel zo makkelijk als u vrienden of famillie heeft die u graag een gebakje wilt sturen.

Brievenbus Cadeau

Waarom een brievenbus cadeau van Brievenbus Banket?

De brievenbus cadeaus van Brievenbus Banket zijn perfect om iemand snel iets origineels maar vooral ook lekkers op te sturen. Omdat u altijd gratis een persoonlijke boodschap kunt toevoegen op het bijgevoegde ansichtkaartje bent u er van verzekerd dat de ontvanger het cadeau per post zeker zal waarderen.

Populaire momenten

Het versturen van een brievenbus cadeau van Brievenbus Banket is eigenlijk altijd een goed idee, toch hebben we de moeite genomen om de meest populaire momenten voor u op te noemen, namelijk:

 • Verjaardag
 • Beterschap
 • Bedankje
 • Moederdag
 • Vaderdag
 • Valentijn

Zakelijk

Relatiegeschenken

Veel bedrijven versturen relatiegeschenken. Vooral de bedrijven die dit al een langere tijd doen zitten vaak met de handen in het haar om toch weer een origineel relatiegeschenk te vinden.

Brievenbus Banket heeft de oplossing voor deze bedrijven. Omdat het ontvangen van een brievenbusgebak een originele, maar vooral lekker manier is van het ontvangen van een cadeau, bent u er van verzekerd dat de relatiegeschenken van Brievenbus Banket een succes zijn.

Veel bedrijven gingen u al voor en de feedback is altijd zeer positief geweest. Kortom de relatiegeschenken van Brievenbus Banket zijn een succes!

Personaliseren

Het is voor zakelijke klanten van Brievenbus Banket mogelijk om zakelijke bestellingen te personaliseren. Dit houdt in dat alles, van het ansichtkaartje tot het brievenbus doosje zelf te personaliseren is in eigen logo of reclame campagne. Brievenbus Banket hanteerd hiervoor eerlijke prijzen en als de bestelling groot genoeg is, wordt dit vaak gratis meegenomen in de prijsopgave.

Zakelijk Gebak Bestellen

Bent u geïnteresseerd in de zakelijke oplossingen van Brievenbus Banket? Neem dan contact op met de klantenservice van Brievenbus Banket. Deze helpen u doorgaans binnen één dag, ook in het weekend, en kijken graag samen met u naar alle mogelijkheden, adviseren u en maken vervolgens een offerte op maat. Als u relatiegeschenken van Brievenbus Banket besteld kunt u er van uit gaan dat Brievenbus Banket met zorgvuldigheid en enthousiasme met uw order aan de slag gaat!

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen

Gerelateerde artikelen

Het beste voor uw haar!

Hoeveel lumen nodig

De praktijk voor transformatie