5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Geef je producten extra aandacht met een kartonnen display

Als ondernemer weet je hoe belangrijk verkoop is, dit hoeven we natuurlijk niet te zeggen. Maar hoe meer je verkoopt des te meer omzet je zal hebben. Je kan allerlei dingen toepassen in je winkel om meer aandacht te brengen aan bepaalde producten die je wilt verkopen. Een voorbeeld hiervan is een kartonnen display of een counter display. Deze displays zorgen ervoor dat je bepaalde producten extra aandacht kan geven en zo meer omzet kan genereren. Hieronder gaan we je wat meer vertellen over deze displays en hoe je producten onder de aandacht kan brengen. Lees hieronder dus snel verder!

Een kartonnen display wat is dat?

We weten zeker dat iedereen wel weet wat een display is, ook zal de naam op zich je niet veel zeggen. Een kartonnen display is een display die gemaakt is van een stevig karton waar je producten op kan zetten. Een voorbeeld hiervoor is een display waar je boeken, games of dvd’s op kan uitstallen. Door deze displays op een tactische plek in de winkel te zetten, kan je extra aandacht geven aan het product. Zo zien mensen het sneller en zullen ze het sneller mee naar huis nemen, ideaal voor meer verkoop!

Een eigen design

Een display kan je tegenwoordig ook volledig personaliseren. Je kan hem laten maken zoals je zelf wilt. Je kan er tekst en je logo op laten zetten en je kan zelfs de kleur kiezen. Deze displays zijn vaak ook erg licht en zijn makkelijk te bewerken en op te bergen.

https://endlessbranding.com/karton-display/