5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

Gebruik vitamine E olie van The Mane Choice

De oplossing voor droog, dof haar is eenvoudiger dan je denkt: misschien heeft het gewoon een vitamineboost nodig. Specifiek, vitamine E. Een paar druppels vitamine E olie op je hoofdhuid elke week kan al voldoende zijn om je lokken zijdezacht te maken, legt Alicia Zalka, M.D. uit, een gediplomeerd dermatoloog en oprichtster van Surface Deep.

Vitamine E is een plantaardige antioxidant die dankzij zijn helende eigenschappen een vaste waarde is geworden in de schoonheidssalon. Je vindt het in huidverzorging om de huid te hydrateren en ontstekingen te verminderen, en het is een geweldige keuze voor het haar omdat het de gezondheid van je hoofdhuid en lokken kan verbeteren. Lees hier meer over vitamine E olie van The Mane Choice.

De voordelen van het gebruik van vitamine E olie voor het haar

Dit is een veelzijdig ingrediënt: “Vitamine E olie, wanneer aangebracht op de hoofdhuid, werkt als een conditioner, die helpt om een droge, schilferige hoofdhuid te hydrateren en te verjongen. Bovendien, wanneer het over het hele haar wordt aangebracht, kan het helpen glans te geven en haarbreuk te voorkomen,” zegt Kim Nichols, M.D., een gediplomeerd dermatoloog, cosmetisch chirurg, en oprichter directeur van NicholsMD in Greenwich, CT. Dus laten we eens duiken in de top voordelen die vitamine E olie heeft voor je haar:

Stimuleren van de groei

Het kan moeilijk zijn om een niet-receptplichtig product te vinden dat de haargroei stimuleert, maar vitamine E olie heeft eigenschappen die kunnen helpen. “Vitamine E olie, omdat het een antioxidant is, helpt oxidatieve stress in de hoofdhuid te verminderen,” zegt Dr. Nichols. 

Dat is belangrijk, want oxidatieve stress maakt het moeilijk voor je lichaam om schade te herstellen, legt ze uit, waardoor haarfollikelcellen afbreken, wat mogelijk leidt tot haaruitval. Vitamine E olie voedt je hoofdhuid en haar en herstelt de goede werking zodat je haar goed groeit. Het verhoogt ook de bloedcirculatie naar de hoofdhuid, wat helpt bij de algehele haargroei, merkt Dr. Nichols op.

Kalmeert droogheid

Vitamine E olie is een gemakkelijke remedie voor een droge en schilferige hoofdhuid. Net zoals de olie de huid hydrateert, verzorgt, hydrateert en verjongt het de hoofdhuid wanneer het plaatselijk wordt aangebracht.

Versterkt het haar

Onze haarzakjes hebben de neiging om op natuurlijke wijze te verzwakken met de leeftijd en door het gebruik van chemische producten en hitte-styling tools. Het resultaat: haarbreuk en gespleten haarpunten. Om je te helpen dat lot te vermijden, verzorgt vitamine E olie die beschadigde haarfollikels, waardoor ze sterker en gezonder worden en dus minder snel afbreken.

Voeg glans toe

Droog, broos, pluizig of dof haar – ook weer te wijten aan hitte, chemicaliën en je genetica – kan worden verholpen met vitamine E olie. Na verloop van tijd fungeert het product als een beschermende barrière voor het haar en geeft het de voeding die het nodig heeft om meer te glanzen. Neem een kijkje bij de producten van Camille Rose.

http://123hair.nl