5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Impregneermiddel gebruiken

Onlangs hebben wij via Exterior Coatings een goed impregneermiddel aangeschaft. Hiermee hebben wij onze schuur en ons hek behandeld. Onze schuur hebben wij aan de binnen kant helemaal ingesmeerd met dit product. Ondanks wij een stenen schuur hebben staan, kwam er toch vocht naar binnen. Het gevolg hiervan was dat er een dikke laag schimmel op het plafond stond en op de spullen die in deze schuur stonden. Ook ons hek was aan het rotten doordat het regenwater de kans had gezien om helemaal door het hout heen te gaan. Ondanks dat wij de ze regelmatig hadden behandeld met speciale beits, was het toch niet goed genoeg om het houtrot tegen te gaan. Daarom moesten wij een ander hek aanschaffen. Deze hebben wij meteen goed behandeld met deze coating. 

Grote emmer impregneermiddel besteld

Online hebben wij een zeer grote emmer van dit spul gekocht. Hiermee konden wij even vooruit, mochten wij nog plaatsen zien waar wij dit voor konden gebruiken. Ons nieuwe hek ziet er prachtig uit, net zoals de binnen kant van de schuur. De schimmel hebben wij goed de kop in weten te drukken en daar zijn wij erg tevreden over. 

Voor poreus metselwerk kan je dit product ook goed gebruiken. Dit dringt namelijk helemaal door en hierdoor is het weerbestendig en heeft water ook geen schijn van kans meer om door te dringen.

Diverse producten in het assortiment

Zodra je op deze website gaat kijken, zie je al een groot assortiment, voor diverse doeleienden. Bijvoorbeeld een coating voor op een vloer, of tegen een muur. Maar ook diverse producten kan je hier met een speciale coating behandelen. Vooral de Nano coating is een zeer goede aankoop. Hiermee heb ik al diverse spullen, zoals de bank, wat kleding en nog meer spullen behandeld. 

Ook onze auto hebben wij hiermee behandeld. Het interieur heeft hierdoor echt een boost gehad. Want eerst hebben wij deze goed schoongemaakt en daarna behandeld met het Nano product. Maar goed ook, want laatst waren wij een dagje met onze kids op stap geweest en als afsluiter naar de welbekende hamburgerketen. Omdat wij snel een hapje wilde eten en wat drinken zijn wij door de drive gegaan. Niet veel later viel er drinken op de achterbank. Door de caoting konden wij dit makkeljk met servetten weghalen en is hierdoor onze bank netjes gebleven. 

 

 

https://exterior-coatings.com/shop/microblok-impregneermiddel