5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Sapjes zijn ideaal voor een gezond lichaam!

Wil jij ook beginnen aan een gezond levensstijl? Dan is Dr. Veggie er voor jou met gezonde sapjes! Waarom Dr. Veggie vraag je je zelf af? Wij hebben een simpele en gezonde manier om ervoor te zorgen dat jij je altijd lekker fit voelt!  1 flesje bevat al alle groentes die jij dagelijks nodig hebt. Daar naast schroefpersen wij alle sappen vers in onze eigen gekoelde keuken. We voegen géén kleurstoffen, conserveer- of smaakmiddelen. We leveren het ingevroren wanneer het jou uitkomt. Idealer kan toch niet?

De passie voor planten zit er sinds kinds af aan in. Als kind was Dr.Veggie dagelijks buiten om allerlei soorten groenten en fruit kweken. Het kweken van paprika’s werd zo zijn beroep. Hij zocht na verloop van tijd nieuwe uitdagingen, dan alleen groente te kweken. Zijn uitdaging werd zijn hobby, zijn hobby werd zijn passie en daaruit is Dr.Veggie ontstaan. Zijn doel is dan ook om iedereen de mogelijkheid te geven tot een gezonde levensstijl zonder allerlei toevoegingen aan zijn producten.

Op drukke momenten is het ideaal om een groentesapje aan je mond te zetten. Hoppa, een boost aan vitamines, mineralen en energie om weer vooruit te kunnen. Vitamines heb je dagelijks nodig om je fit en energiek te voelen. In groentesapjes, in ieder geval die van Dr.Veggie, zit alles wat je nodig hebt qua voedingsstoffen op een dag. Iedereen heeft zijn eigen smaak, maar over het algemeen worden de sapjes als lekker ervaren. Bij geen één sapje van Dr.Veggie’s trok ons gezicht vies weg. Je kan gemakkelijk je eigen abonnement in elkaar stellen op de site. Je kan zelf bepalen of je een overschot aan spinazie shakes hebt, en maar 1 broccoli sapje.

Het is bewezen: groentesapjes hebben een positief effect op je lichaam. Zo kan het je helpen met afvallen, omdat het onder andere je spijsvertering versnelt. Die overtollige winterkilo’s kun je dus gedag zeggen. Daarnaast zorgt het voor een glanzende en egale huid. En wie wil dat nou niet?

https://drveggie.nl/