5-S Webgids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau

Van de week was ik op zoek naar een incassobureau incasso advocaten voor ons bedrijf. We hebben een bedrijf voor websites en online marketing en hebben veel klanten. Helaas hebben wij ook open facturen die betaalt moeten worden, maar klanten weigeren om dat te betalen. We hebben geprobeerd om zelf de openstaande bedragen te verzamelen, maar is het ons niet gelukt. We hebben paar herinneringen verstuurd, contact opgenomen, maar kregen steeds smoesjes, waarom het geld er nog niet op de rekening staat. Vervolgens hebben we besloten om een incasso bureau in te schakelen om ons te helpen met de rekeningen. Een incassobureau gaat dan aan de slag met de debiteuren en gaat zijn best doen om het geld binnen te halen.

Waar moet je op letten?

Maar waar moet je op letten als je een incasso bureau aan het zoeken bent? Er bestaan honderden incasso bureaus in Nederland en elke persoon mag een bureau beginnen, je hoeft er niet eens een diploma voor te hebben. Dus als een ondernemer moet je zorgen dat je een goed incasso bureau vindt en niet de buurjongen die thuis werkt. Daarnaast moet je zorgen dat je incasso bureau een derdenrekening hebt waar de gestorte geld binnenkomt. Zo ben je je geld niet kwijt als de incasso bureau failliet gaat. Er zijn veel tips waar je op moet letten tijdens het kiezen en als je dat goed doet heb je een top bedrijf, die jou kan helpen. Zo hebben wij Van Loon Incasso advocaten gevonden op internet en zijn er heel bij mee.

Incassobureau Van Loon incasso advocaten

Incassobureau Van Loon incasso advocaten is een echte aanrader. Ze werken netjes en pakken het snel op. Ze hebben een hoge slagingspercentage en ervaren medewerkers die aan de slag gaan met jouw debiteuren en halen het geld binnen waar je recht op hebt!