5-S Webgids
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren Rotterdam

Recent kwam ik Bax Houthandel tegen voor houten vloeren Rotterdam. Pas geleden ben ik verhuisd naar Rotterdam. Echter is de vloer die daar momenteel in ligt zeer slecht. Daarom zoek ik daarvoor een nieuwe. En door te zoeken op het internet kwam ik Bax Houthandel tegen. Zij vielen mij op door de lage verkoopprijs en de toch hoge kwaliteit.

Houten vloeren Rotterdam

Ik ben dus gaan Googelen op houten vloeren Rotterdam. En al gauw kwam ik Bax Houthandel tegen. Ik zag dat zij vlak bij Rotterdam een vestiging hebben met al hun houten vloeren. Hier ben ik zeker in geïnteresseerd! Op de website las ik namelijk dat hun houten vloeren zo goedkoop omdat ze die zelf maken. Dus geen vloeren die ergens in een derdewereldland kwalitatief slecht gemaakt worden, maar gewoon in Nederland zelf!

Daarom ben ik naar de showroom gegaan. En daar zag ik de meest mooie houten vloeren opgesteld staan. En een medewerker schoot mij direct te hulp. Hij vroeg mij naar wat voor een vloer ik zoek. Ik gaf dat ik recent ben verhuisd naar Rotterdam en dat ik daarvoor een nieuwe houten vloer zoek. Het liefst geen donkere. Daarop nam hij mij mee naar het laminaat. Vervolgens liet hij mij een eiken natuur vloer zien. Ik vond dit heel erg mooi en was eigenlijk direct verkocht!

Laminaat

Uiteindelijk heeft hij mij na de laminaten vloer nog enkele andere houtsoorten laten zien. Maar die van laminaat bleek ik het mooiste vinden. En ook qua prijs! Die vloer heb ik dan ook besteld. Vervolgens ben ik terug naar Rotterdam gereden.

De volgende dag kwamen ze van Bax langs om te gaan meten om welke oppervlakte aan houten vloer het gaat in mijn huis in Rotterdam. Binnenkort verwacht ik mijn nieuwe vloer!