5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

investeren in een cryolipolyse apparaat, duur, goedkoop of slim

Wanneer u uw klanten het nieuwste van het nieuwste wilt aanbieden en uw omzet wilt verhogen, is investeren in een cryolipolyse apparaat aan te bevelen. Het aanbod van cryolipolyse-apparatuur op de markt is echter erg divers, maar in grote lijnen zijn er drie varianten, met een nogal uiteenlopend prijskaartje: duur, goedkoop of slim.

Investeren in Cryolipolyse: de dure variant

Betekent een hoger prijskaartje ook betere kwaliteit? In sommige gevallen is dat zo maar dat hoeft niet. Bijvoorbeeld wanneer u cryolipolyse wilt aanbieden en nog niet zeker bent hoe groot de markt voor deze behandeling is kan het zijn dat u liever geen € 21.000- €40.000 voor een cryolipolyse-toestel uitgeeft, of daar een financiering voor afsluit.

Investeren in Cryolipolyse: de goedkoopste variant

Het andere uiterste is dat u de goedkoopst mogelijke optie kiest. Sommige aanbieders leveren al cryo apparatuur vanaf € 1.000,-. Maar let op: deze apparaten, worden geleverd zonder deugdelijke uitleg en installatie, zonder coaching en met garantie vanuit het buitenland. Voor veel producten is deze manier van een product kopen een goede oplossing, neem bijvoorbeeld een telefoonhoesje, maar voor geavanceerde apparatuur welke u gaat toepassen op het lichaam van uw klanten wilt u wellicht meer. En hoe weet u welke toestel bij u en uw onderneming past? Daarnaast krijgt u bij deze aanbieders geen advies, service of aftercare. Wat moet u tegen klanten zeggen als zij specifieke vragen hebben zonder theoretische kennis? Hoe kunt u het beste deze behandeling verkopen in uw onderneming? En wat als uw apparaat defect is, dan kunt u nergens terecht voor een oplossing behalve Skype. En een nieuw onderdeel monteren gaat lastig via Skype.

Investeren in Cryolipolyse: de slimme variant

Een slimme ondernemer wil kwaliteit voor een scherpe prijs. Bij Decryofabriek zit u wat dat betreft op de juiste plek. Want of u nu kiest voor de geavanceerde ICECRYO PRO (vanaf € 6.649,99-€11.999,99) met de nieuwste cryo-technieken of voor het instapmodel BASICECRYO V3 (€ 3.249,99) of elk van de tussenmodellen, eerlijk advies is bij ons standaard, en de service is op maat gemaakt. Enkel een apparaat met installatie, uitleg en advies, of een uitgebreide (verkoop(!)) training met marketing materiaal en Google Ads campagne voor gegarandeerd succes, precies wat u wilt.

Inclusief: service, begeleiding, advies en garantie

Dat betekent dat niet alleen de installatie en uitleg van uw apparatuur standaard is, maar we kunnen u ook begeleiden met een (verkoop)training en/of een marketingcampagne van uw nieuwe behandeling. Voor beginnende afslankspecialisten kunnen we zelfs helpen met het Cryo-opstartplan. Twijfelt u nog? Dan bieden we de mogelijkheid tot een Cryo-try-out.

Wacht niet langer: kies de slimme variant

Voor de specialist die zijn of haar klanten cryolipolyse wil gaan aanbieden ligt de keuze voor de hand. Met Decryofabriek staat u er niet alleen voor. Toch nog twijfels of deze investering voor uw bedrijf een goed idee is? Heeft u andere vragen? Of kunt u niet wachten om te beginnen? Kijk op www.Decryofabriek.nl of neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 

https://decryofabriek.nl/