5-S Webgids
Image default
Banen en opleidingen

IT projectmanager vacatures

Vacature Programmamanager ICT – Botlek Rotterdam

Afvalenergiebedrijf avr – Botlek Randstad

Universitair of hoger medior niveau
vast contract
salaris in overleg
36 – 40 uur p/w
impressie vacature avr heeft voor haar locatie rozenburg

Programmamanager ict fulltime – Rozenburg

Van ons krijg je energie en warmte… avr is gespecialiseerd in de verwerking van diverse soorten restafval. Wij zetwerk dit afval om in energie en grondstoffen voor huishoudens en bedrijven. Het is onze ambitie om een schone aardkorst te creëren waarin niets ongebruikt blijft.

Word jij van a tot z gehouden voor belangrijke it-projecten in avr?

Jouw werkzaamheden als programmamanager ict managen van de innovatieagenda en het projectenportefeuille ( multi projecten ). je stuurt projectleiders aan, maar je werkt zelf ook mee. aansprakelijk voor de ( gedeelde ) resources voor de projecten. werken volgens agile/scrum en prince ii methodieken. je helpt mee om de tak te overtreffen, bijvoorbeeld door verbetervoorstellen te schrijven. hoe ziet je dag eruit? je begint je dag met de dagstart met it-collega’s. hier werd de prioriteiten besproken. je werkt met veel externe s”, aan gevarixeberde it projecten en na de dagstart staat er een voortgangsoverleg op de planning met een externe projectmanager. in de middag werk je een rapportage uit voor de cio. vervolgens adviseer je een tal stakeholders over de confirmatie van technologie in hun afdeling. gestelde invorderen heb jij voldoende klantgerichte/ commerciële adviesvaardigheden? solliciteer onmiddellijk! Wo vorming plaats computerkunde, bedrijfskunde met speerpunt ict of een soortgelijke richting. affiniteit met industriële omgevingen. ervaring als programmamanager of portfoliomanager in de it-sector. prince 2, agile, scrum, soortgelijke vorming vereist. salarisinformatie merite in samenkomst reserve info arbeidsvoorwaarden een afwisselende baan bij een fijn handel met een relaxte sfeer. bij ons mag en kan je jezelf zijn en je krijgt alle mogelijkheid om door te leren en te groeien. max. € 99. 643, 66 bruto per jaar bonusregeling van max. 10 % van jaarinkomen 8 % vakantiegeld auto van de zaak goede secundaire arbeidsvoorwaarden sollicitatieprocedure let op : piet hein barkmeijer van squadra is het aanspreekpunt voor de werving van deze vacature.

Lijkt deze functie je interessant en voldoe je volledig aan bovengenoemd profiel? stuur je cv en motivatiebrief via onze sollicitatiepagina, door te verklikken op de solliciteerbutton.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/it-projectmanager.html