5-S Webgids
Image default
Internet

Kan jij gebruikmaken van internet via glasvezel in Den Haag?

Woon je in Den Haag en wil je graag een internetverbinding via glasvezel? Dat kan! Sinds 2013 zijn een gespecialiseerd bedrijf en ook telecomproviders zoals KPN en T-Mobile namelijk bezig met het aanleggen van glasvezel in Den Haag. Echter is dit wel een aanzienlijke taak, zeker gezien de grootte van de stad. Daarom kan nog niet elke inwoner van Den Haag genieten van internet via glasvezel. Momenteel is dit beperkt tot De wijken De Bras, Singels, Morgenweide, Waterbuurt en Segbroek. Als jij in een van deze wijken woont, kan je dus gebruikmaken van dit snelle internet met snelheden tot wel 500 Mbit/s. Dat is zeker handig als je veel video’s of muziek streamt.

Ontdek welke providers glasvezel aanbieden op jouw adres

Wil je controleren of jouw adres of huishouden in Den Haag kan worden aangesloten op glasvezel? Dat kan eenvoudig online via Internetpostcodecheck.nl. Op deze site vind je namelijk een handige glasvezelcheck. Je hoeft enkel je postcode in te geven, en de tool geeft aan of er glasvezel ligt op jouw adres. Bovendien krijg je ook meteen te zien welke providers internet aanbieden in je regio. Daarbij staan ook de kostprijzen voor de abonnementen met glasvezel vermeld. Zo kan je meteen je opties vergelijken en overstappen op internet via de snelle glasvezelverbinding.

Vind het beste internet op jouw locatie

Woon je niet in Den Haag, maar in een andere grote stad, zoals Amsterdam of Utrecht? Ook dan kan je eenvoudig gebruikmaken van Internetpostcodecheck.nl om het beste internet te vinden voor je bedrijf of huishouden in Amsterdam of elders. Zo vind je bijvoorbeeld in enkele klikken al welke leveranciers ADSL-internet leveren op je adres. Of wil je graag eerst weten of internet via glasvezel geen optie is in Amsterdam? Als je de postcodecheck invult, krijg je meteen een volledig overzicht van de mogelijkheden. De resultaten kan je vervolgens nog filteren naar gelang je voorkeuren voor kostprijs, duur van het abonnement en type internet in Amsterdam. Waar wacht je nog op? Maak snel de vergelijking online en vind het beste internet voor jouw situatie en locatie.