5-S Webgids
Bedrijven

Jack Liemburg: elk kunstwerk een belevenis

Oude meesters en pop art van Jack Liemburg

Bent u op zoek naar een modern kunstwerk? Met een creatie van Jack Liemburg brengt u een dynamisch avontuur naar uw huiskamer of werkvloer. De kunst van galerie Jacksart uit Apeldoorn verweeft fotografie en schilderkunst, en grootse en bovennatuurlijke onderwerpen met het alledaagse. Of u nu een kleurrijk werk zoekt op canvasdoek of op plexiglas, Jack fascineert elke toeschouwer met zijn kunstwerken, die hij desgewenst ook op maat maakt.

Jacksart: met passie gemaakte kunst door Jack Liemburg

Jack Liemburg maakt jaarlijks enkele honderden schilderijen, die populair zijn in zowel binnen- als buitenlandse galeries. Het werk dat u kunt aanschaffen of leasen bij Jacksart valt meteen op door de kleuren, teksten en fotobewerkingen. Diverse bekende Nederlanders hebben bij deze kunstenaar al een schilderij besteld. Wilt u dit ook, dan kunt u beeldmateriaal en ideeën aanleveren. Jack gaat dan met veel plezier voor u aan de slag.

Laat u verrassen door oude meesters met een knipoog

Iedereen kent zeventiende-eeuwse meesters als Rembrandt en Vermeer. Hun schilderijen De Nachtwacht en Het melkmeisje stralen vakmanschap en originaliteit uit. Hetzelfde geldt voor de bewerkingen van oude meesters met een knipoog, waarbij Jack Liemburg het oorspronkelijke werk op zijn eigen manier nieuw leven inblaast. Verleden en heden worden gemixt en elementen als glamour en humor zorgen voor een verrassend resultaat.

Met een mixed media creatie of pop art schilderij van Jack maakt u een einde aan saaie, witte muren. Een blikvanger van deze kunstenaar brengt elke muur tot leven en neemt de toeschouwer mee op avontuur. Laat u graag uw fantasie de vrije loop, als u naar een kunstwerk kijkt? Kom dan inspiratie opdoen bij Jacksart aan de Sprengenweg in Apeldoorn. Hier maakt u kennis met de emoties en fantasierijke wereld van Jack Liemburg.

https://www.jacksart.nl/

Gerelateerde artikelen

Makelaar Apeldoorn

Verhuizen met een nvm makelaar Maastricht

Belastingkantoor in Doetinchem voor belastingadvies