5-S Webgids
Bedrijven

Trouwen in een trouwjurk van Randy Fenoli

Trouwjurk in een Randy Fenoli trouwjurk

Trouwen in een Randy Fenoli trouwjurk, welke aanstaande bruid wil dat nu niet? U kent Randy Fenoli misschien wel van het programma ‘Say Yes To The Dress’ op TLC. Naast presentator van dit programma en eigenaar van een bruidsboetiek zijn, ontwerpt hij ook prachtige bruidsjurken. Bent u benieuwd waar u deze trouwjurken kan passen? Lees dan verder!

Een Randy Fenoli trouwjurk passen

U kunt de Randy Fenoli trouwjurk in Nederland niet bij Randy zelf passen, maar wel in een andere prachtige bruidswinkel. De jurken van dit merk zijn niet in veel bruidswinkels te vinden, want een groot designer wil niet dat zijn ontwerpen overal te koop zijn. Maar wellicht heeft u al eens gehoord van My Vintage Boudoir, een knusse en geweldige bruidswinkel in Dordrecht. Deze winkel is een van de exclusieve verkooppunten van Randy Fenoli, dat wilt u toch zien?

De collectie

De bruidsjurken van Randy Fenoli zijn werkelijk fenomenaal. Hij heeft diverse jurken in zijn collectie, die ieder uniek zijn in hun soort. De traditionele bruidsjurk is natuurlijk wit, maar Randy heeft ervoor gekozen ook andere kleuren in zijn collectie op te nemen. Naast deze collectie verkoopt de bruidswinkel in Dordrecht ook zijn plus size bruidsjurken. Ook dit is een uitgebreide collectie van prachtige jurken in alle maten.

Budget

Randy Fenoli is een grote naam, dus u zag misschien al aankomen dat zijn bruidsjurken aan de prijzige kant zijn. My Vintage Boudoir heeft daarom de mooiste collectie in de meest prettige prijscategorie uitgezocht om te verkopen in hun winkel in Dordrecht. Zij snappen goed dat het budget van elke bruid anders is. De ene heeft meer te besteden dan de ander, maar het allerbelangrijkste is dat elke vrouw zich prachtig voelt op haar grote dag. Ze verkopen daarom ook nog genoeg andere prachtige bruidsjurk merken.

https://myvintageboudoir.nl/

Gerelateerde artikelen

Watertank van 1000 liter voor glazenwassers

Hoe werken pensioenfondsen?

Werk jij met een Digital Agency?