5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Kies voor de juiste stomerij

De stomerij bestaat al heel wat jaren en nog gaat het goed. Mensen vinden het erg fijn om

hun kleding bij de stomerij te brengen. Het gaat dan vooral om dure kledingsoorten die je niet in de wasmachine kan stoppen. Zoals ondernemers die met hun pak zitten, deze moet je goed verzorgen anders kan je hem na een jaar al weg doen. Ondernemers dragen een pak om professioneel over te komen bij hun klanten, hierdoor krijgen de klanten meer vertrouwen in het bedrijf. Het is dus enorm belangrijk dat zo’n pak goed wordt schoongemaakt en dat er netjes mee om wordt gegaan.

De kledingstukken worden dan schoon zonder dat het beschadigd wordt. Door het stomen ziet het kledingstuk er weer netjes en draagbaar uit. Vooral met de nieuwe methode Green eart cleaning, dit wordt met biologische afbreekbare middelen gemaakt. Een aantal voordelen:

  • Zijden stoffen behouden hun glans en schittering

  • wol ziet er niet uitgewassen uit

  • truien blijven zacht

  • jurken en kostuums blijven hun vorm behouden

  • leer blijft er goed uit zien

Het is veilig voor werknemers, klanten, milieuvriendelijk en het is allergie vrij. Dit zijn dus erg veel voordelen. Een soort stomerij die aan deze methode zit is Panda stomerijen, ze weten alles over de reiniging van zomer- en winterkleding en kostuums. Maar niet alleen kleding, ze hebben ook ervaring met hoezen van meubels, die kan je hier ook perfect schoon laten maken. Hun uitgangspunt is uw spullen in perfecte conditie te houden. Ze hebben verschillende filialen, zo hebben ze een stomerij Leidschendam of een stomerij Wassenaar. Je kunt een bezoekje nemen aan de site stomerijpanda.nl, hier staat meer informatie over de green earth cleaning en kan je alle informatie vinden rond om het stomen. Ook kan je meer lezen over het bedrijf zelf, handig om te weten waar je voor kiest voor dat je ergens heen gaat.  

 

http://www.stomerijpanda.nl