5-S Webgids
Image default
Aanbiedingen

Led transformator voor led lampen

Oververhitting is de belangrijkste oorzaak van falen voor LED. Op lange periodes, geeft overhitting een veel kortere levensduur en verliest deze lichtopbrengst. Dit veroorzaakt vooral een probleem bij het monteren van goedkopere, minder goede GU10 led lampen gemonteerd in een brandwerende armatuur waar de hitte nergens heen kan gaan. Enkele van de betere merken hebben hun GU10s ontworpen om warmte beter af te voeren, maar geïntegreerde LED downlights zijn specifiek ontworpen om het meest effectief om te gaan met dit soort problemen. Met meer ruimte voor een groot koellichaam houdt de warmte van de chip en maakt het mogelijk om te koelen voor langere termijn, waardoor we ook betere en krachtigere chips kunnen installeren.

De led transformator is een integraal onderdeel van het toestel, wat betekent dat er geen noodzaak is om deze afzonderlijk te kopen, dit bespaart geld en gedoe bij het installeren. Dit elimineert de noodzaak van een led transformator, maar ook de condensator en de bestuurder die een van de eerste componenten falen bleken te zijn. Dit leidt tot de eenheden die compacter en eenvoudiger te plaatsen zijn in kleinere ruimten.

Er zijn nu beperkingen op hoeveel wattage is toegestaan ​​op verlichting circuits in nieuwbouw woningen die heeft geleid dat de fabrikanten armaturen maken met een nog lagere wattages. Zeven en zelfs vijf-watt versies zijn nu beschikbaar, waardoor het besparen op uw energierekening nog groter is.

Brand rating is een ander aspect van de regelgeving waar deze inbouwspots aan moeten voldoen. De meeste geïntegreerde LED lampen inbouwspots zijn getest en resistent op vuren gedurende 30, 60 en 90 minute. Deze fittingen, met toevoeging van een isolatiehuid aan de bovenkant, zorgt voor volledige afdekbare isolatie, die ook voldoen aan de voorschriften, die weerstand bied tegen de doorgang van geluid. Enkele zeer nieuwe modellen hebben deze covers reeds gemonteerd.

Een IP65 rating is een belangrijk ding om te zoeken bij het overwegen van inbouwspots. Ingress Protection betekent dat het apparaat kan worden gemonteerd in een zone van een badkamer en beschermt tegen het tegen het binnendringen van water in uw led lampen, om hier de kans op kortsluiting te beperken bij uw led lampen.

http://www.leds-depot.nl/