5-S Webgids
Woningen

Kijk voor eens gratis huurwoning eens op deze site

In de moeilijke woningmarkt bestaan er gelukkig nog altijd ondernemers die wél hun best doen om ervoor te zorgen dat jij aan een goede huurwoning in Amsterdam kunt komen. Denk maar eens aan de specialisten van Hestiva. Deze specialisten hebben voor zowel huurders als voor verhuurders een gratis site opgericht waarop men een huurwoning in Amsterdam kan plaatsen of er juist op kan reageren. De visie is dat er een manier moet bestaan waarop huurder en verhuurder elkaar echt kunnen vinden, zodat beide partijen niet hoeven om te gaan met de frustratie die de huidige en drukke huurmarkt ze vaak oplevert.  

De ondernemers achter deze site wilden de huurmarkt verbeteren

Hestiva is ontstaan uit de frustratie van een van de oprichters die maar geen huurwoning nabij Amsterdam kon vinden, zoals zovele voor hem. De meeste websites vroegen deze ondernemer destijds om abonnementsgeld dat maandelijks werd afgeschreven. Na het betalen van de bedragen veranderde er niks en was het voor hem nog altijd niet gelukt om een goede huurwoning in Amsterdam te vinden. Get geld stroomde weg en de investering leverde niets op; dat moest anders kunnen werd toen door hem gedacht. Zo werd Hestiva geboren. Deze volledig gratis site voor een huurwoning is eerlijker, transparanter dan de concurrentie en bovendien kosteloos voor verhuurders en huurder die zich in willen schrijven om een huurwoning te vinden of te verhuren. 

Surf naar dit vrijblijvende platform

Tegenwoordig is deze gratis site ideaal voor huurders en verhuurders die hun huurwoning in Amsterdam willen vinden of graag willen gaan verhuren. Momenteel wordt er vrijblijvend op dit platvorm gewerkt voor het huurwelzijn van families, ouderen, studenten en koppels. Hoewel het natuurlijk mogelijk is om via dit platform een huurwoning in Amsterdam te vinden of te verhuren, is het inmiddels zo dat de service van deze gratis site is uitgebreid naar andere grote steden. Wat overal echter hetzelfde is, is dat Hestiva er voor jou is. Kijk daarom snel op hestiva.nl.