5-S Webgids
Image default
Bedrijven

Lean Green Belt

Wil je een Lean Green Belt training gaan doen of heb je vragen over deze training? Op de website van Symbol vind je alle informatie die je nodig hebt om beter te worden in Lean en de organisatie structuur. Steeds meer organisaties houden zich vandaag de dag bezig met lean, of lean management zoals dit ook wel genoemd wordt.

Medewerkers die een Lean Green Belt training volgen willen simpelweg beter worden in hun huidge functie. De Green Belt training is de meest voorkomende van de serie. Net zoals de Lean Six Sigma Green Belt training, die u tevens kunt volgen.

De Lean Green Belt zit tussen de Yellow en de Black Belt in en leidt je op tot projectleider. Er zijn natuurlijk nog meer kleuren en ‘belts’ bij gekomen in de afgelopen jaren, deze drie zijn echter deofficiële. De term ‘belt’ is afkomstig vanuit de judo sport en isgeïnspireerd op Japan. De bakermat voor Lean management en judo.

Door de toename naar vraag van Six Sigma opleidingen zijn er veel opleiders bijgekomen. Symbol is als een van de eerste actief op dit gebied. Het zijn vakspecialisten. Opleiders die enkel de Lean Green Belt geven.

https://www.symbol.nl/lean-green-belt/