5-S Webgids
Image default
Beauty en verzorging

Lippen

De lippen gaan in de medische wereld door het leven als de labia oris. Dit klinkt gek en ingewikkeld maar komt nog steeds neer op de rode vlezige uiteinden van onze mond. De lippen hebben deze rood roze kleur omdat de huid erg dun is op dit stuk en men daarom goed het bloed kan zien stromen.

Onze lippen spelen een grote rol in de communicatie tussen mensen op zowel verbaal als non-verbaal gebied. Lippen spelen een belangrijke rol bij het vormen van klanken. Probeer bijvoorbeeld maar eens shrimp (engels voor garnaal) te zeggen terwijl je tanden bedekt zijn door je lippen. Ook spelen lippen een grote rol bij het vormen van de gezichtsuitdrukking. Ben je boos? Dan staan negen van de tien keer je mondhoeken omlaag, terwijl als je vrolijk bent precies het tegenovergestelde gebeurt. Ook in de taal van de liefde spelen onze lippen een grote rol. Onze lippen zijn erg gevoelig, omdat de huid zo dun is natuurlijk. Het voelt dan ook fijn om deze lippen tegen die van iemand die je liefhebt aan te drukken. Natuurlijk moet je wel eerst deze geliefde vinden en dit gebeurt ook vaak aan de hand van lippen. Veel mannen vinden mooie rode en vooral volle lippen erg aantrekkelijk.

Helaas kan het zo maar gebeuren dat de huid minder elastisch wordt. Dit gebeurt meestal rond het 30e levensjaar. Men verliest dan de jeugdigheid en de lippen worden minder vol. Gelukkig heeft iedere cosmetische kliniek een oplossing hiervoor in huis. Door een behandeling met injectables krijgt u binnen de korste keren uw jeugdigheid weer terug. Krijg snel volle lippen met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt. Met name in de ogen. De kracht van de stof is dat het erg veel vocht kan vasthouden en geen enge ziektes veroorzaakt. Het resultaat is tijdelijk, maar wel natuurlijk.

http://faceland.nl