5-S Webgids
Banen en opleidingen

Leer stressklachten behandelen tijdens deze opleiding tot life coach

Wil je graag een opleiding tot life coach volgen? Dan is de opleiding van SCHOTT & CO een goede keuze. Dit opleidingsinstituut is een academie voor leefstijl, sport en vitaliteit en biedt allerlei opleidingen op dit gebied aan. Tijdens de opleiding leer je anderen helpen met het bereiken van hun doelen. Daarnaast leer je aan je cliënten hoe zij met stress kunnen omgaan. Het onderwerp stress en motivatiepsychologie vormt een groot onderdeel van de opleiding. Met behulp van jouw kennis en kunde gaan jouw cliënten straks gebalanceerd door het leven. Als life coach zorg je ervoor dat jouw cliënten op persoonlijk vlak een mooie groei zullen doormaken!

Een visie op stressklachten en de behandeling daarvan

Veel mensen ervaren stress in hun leven. Te veel stress kan, naast mentale problemen, zelfs leiden tot fysieke problemen. Tijdens de opleiding tot life coach aan opleidingsinstituut SCHOTT & CO leer je verschillende methoden en technieken aan om stress te herkennen en te behandelen bij je cliënten. Deze methoden zijn altijd gebaseerd op de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van stress en motivatiepsychologie. Eén van de meetmethodieken die je gaat leren is een driedaagse meting met behulp van een BioCoherence Life Guard. Met dit moderne meetapparaat krijg je een diep inzicht in het stressniveau en het herstel van je client. Het bijbehorende rapport dat je hierbij ontvangt is een sterke basis om een effectief traject af te kunnen leggen met je cliënten. Het leren werken met de BioCoherence Life Guard is een onderscheidend onderdeel van de opleiding tot life coach bij SCHOTT & CO. Het geeft je een voorsprong op het gebied van meetmethodes.

Wacht niet langer en schrijf je in

Wil jij les krijgen van gemotiveerde docenten met jarenlange ervaring in het vak? Wil je een overzichtelijk lesprogramma volgen waarin je stap voor stap dichter bij je doel komt? Schrijf je dan in voor de opleiding tot life coach bij dit opleidingsinstituut. Met het door de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en de EMCC geaccrediteerde diploma maak jij straks jouw dromen op het gebied van coaching waar. Start je een eigen praktijk of ga je het bedrijfsleven in? Aan jou de keuze!

https://www.schottenco.nl/

Gerelateerde artikelen

Medior Java developer baan Overijssel

Wat doe je als accounting professional?

Je scriptie schrijven met een scriptiebegeleiding is een uitkomst